Global Soul: GRATIS internationaal online event op International Yoga Day (21 juni)

Heart + Soul
global soul
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
17.06.2020

2020 is het jaar waarin we samen tegenslagen overwinnen en we onze veerkracht en oprechtheid meer dan ooit nodig hebben. Om een steentje aan dit proces bij te dragen, creëerden Global Flow Retreats (Amsterdam) en Supersoul Yoga (Zagreb) Global Soul: een online event op International Yoga Day op zondag 21 juni. Verwacht een scala aan online lessen van internationale docenten. En belangrijker, alle donaties worden ingezet om The Loveland Foundation te steunen. Dit is een organisatie die zwarte vrouwen en meisjes gelijke toegang biedt tot geestelijke gezondheidszorg. Dus heb je nog geen idee waar je zondag je yogamat uitrolt? Dan is Global Soul het antwoord. Gewoon vanuit je eigen woonkamer of in het park met vriendinnen. Het enige wat je nodig hebt is je laptop en een open hart, dat op zoek is naar verbinding om er samen iets moois van te maken.

Global Soul: GRATIS internationaal online event op International Yoga Day (21 juni)

global soul yoga event

Tijdens dit bijzondere event wordt de verenigende kracht van yoga ingezet om een veilige plek te creëren voor iedereen, ongeacht ras, leeftijd, gender, religie, seksuele oriëntatie en capaciteiten. Alle yogi’s verdienen het om zich empowered en geïnspireerd te voelen. Diversiteit mag gevierd worden. Anderzijds is yoga op deze dag natuurlijke de verbindende factor, die een draagvlak biedt voor heling en groei. Zodat we allemaal deel uit kunnen maken van de verandering die zo hard nodig is in de wereld.

Het programma

Het programma van Global Soul bestaat uit live en pre-recorded lessen van een indrukwekkende lijst van wereldwijd erkende docenten. Van de zachte energie van Yin, de vloeiende bewegingen van Vinyasa, tot de traditionele practice van Ashtanga, Mantra meditaties en meer. Op de website vind je het actuele overzicht van het programma.

global soul portret

“We zijn beiden toegewijde yogadocenten en onze grootste passie is het delen van de wijsheid van yoga. Ons doel is het creëren van yogabijeenkomsten met een betekenisvolle impact in onze gemeenschappen en daarbuiten. We zijn heel enthousiast over het bundelen van onze krachten op deze speciale Internationale Yoga Day die we opdragen aan onze zwarte broeders en zusters.” aldus Suze Retera (Global Flow Retreats) en Dee Kopvric (Supersoul Yoga).

The Loveland Foundation

Deelname aan Global Soul is gratis en donaties zijn enorm welkom. Daarmee steun je het krachtige werk van The Loveland Foundation, een organisatie die voornamelijk zwarte vrouwen en meisjes ondersteunt en gelijke toegang biedt tot geestelijke gezondheidszorg. Aanmelden voor Global Soul kan hier, door op de button ‘JOIN US’ te klikken.

 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link