Faker Agency: creatief bureau met oog voor design parels en events

Wonderful World
faker agency design update
Faker Agency


01.02.2017

Als creatief bureau laten we ons graag inspireren op het gebied van kunst, cultuur en design. Er zijn zoveel leuke activiteiten en events, maar welke mag je nou écht niet missen? Vanaf nu zet Faker Agency ze iedere maand voor je op een rijtje, zodat jij je plannen voor de komende weekenden klaar hebt. 

1. Internationale Film Festival Rotterdam

moonlight filmVan 25 januari tot en met 5 februari vindt het Internationale Film Festival Rotterdam plaats. In deze dagen staan er een hoop mooie films op het programma, hier kan je ze allemaal bekijken en een persoonlijke selectie maken. Helaas zijn kaartjes voor de film Moonlight uitverkocht, maar deze film zal binnenkort ook in nationale bioscopen gedraaid worden. Wij mochten vorige week een voorvertoning bijwonen en waren direct fan! Deze prachtige film gaat over de homoseksuele Chiron die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en zijn plaats in de wereld. Niet alleen het verhaal is ijzersterk, ook de artistieke belichting en het camera werk zijn zeer te waarderen. Foto: IFFR – ‘Moonlight’

Rotterdam Art

rotterdam art

Rotterdam heeft een zeer culturele februari in het vooruitzicht. Want na het IFFR begint op 9 februari Art Rotterdam.De Geheime TuinVier dagen lang zal de stad in het teken staan van kunst en design. Door de hele stad vind je exposities, pop-up events en kunstbeurzen. Het volledige programma is hier te vinden. Wij gaan in ieder geval een kijkje nemen bij de expositie ‘Gek van Surrealisme’ in Museum Boijmans van Beuningen. Met topstukken van Salvador Dalí, Max Ernst, René Magritte en Joan Miró beloofd dit veel moois. En als je dan toch in de stad bent en je portie cultuur gehad hebt, sluit dan de dag goed af met een cocktail bij ‘De Geheime Wintertuin’. Van 9 t/m 26 februari is er een speciale winter editie in tropische sferen. De locatie is nog geheim, maar hou de website in de gaten voor meer informatie. Foto: De Geheime Wintertuin & Geert Broertjes

Design Icons Amsterdam 

Design Icons faker agency
Voor liefhebbers van vintage design is het 11 en 12 februari feest. Dan staat de vijfde editie van
Design Icons Amsterdam weer op het programma. Een superleuk jaarlijks event in De Kromhouthal waar je naar hartenlust kunt rondneuzen, opzoek naar pareltjes van Eames en Van Der Rohe. Maar ook zonder plannen voor een nieuw interieur is het er leuk, al is het alleen al voor de gezellige sfeer. Tip: kom niet op de fiets, want zo’n vrolijk vintage tafeltje is onhandig meenemen (en toch zonde om te laten staan)!
Foto: Design Icons

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, je in te schrijven voor onze Newsletter.

Craigie Horsfield – Centraal Museum Utrecht

Craigie_Horsfield_ZooAfgelopen maand bezochten we de tentoonstelling ‘How the World Occurs’ van Craigie Horsfield in het Centraal Museum Utrecht. En zeer de moeite waard is om naartoe te gaan. Niet iedereen is fan van fotografie exposities, maar omdat Horsfield verschillende, verrassende, technieken heeft gebruikt, krijgen de beelden een unieke diepgang en gaan ze echt leven. Toen we dan ook voor het imposante werk van de twee neushoorns stonden, dat pixel voor pixel geweven is tot twee wandtapijten, waren we zelfs volledig sprakeloos. De tentoonstelling loopt tot en met 5 februari, dus plan nog gauw een bezoekje! Hierna reist de tentoonstelling door naar MASI Lugano in Zwitserland (11 maart – 2 juli 2017). Foto: ‘Zoo, Oxford’, Craigie Horsfield, courtesy of the artist.

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, je in te schrijven voor onze Newsletter.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link