Verlopen – WIN: duurzame design schommelstoel van Fair Furniture t.w.v €389

Holy Crap
fair furniture

Voor wie deze zomer – net als wij – geen tropische vakantie in het vooruitzicht heeft, hebben we iets leuks: een eerlijk geproduceerde design schommelstoel van Fair Furniture. De stoel is gemaakt van 100% plantaardig henneptouw. Dit maakt ‘m stoer én sustainable. Kans maken op deze eye catcher ter waarde van €389? Lees dan snel verder!

WIN: duurzame design schommelstoel van Fair Furniture t.w.v €389

Meubels ontwerpen en produceren met respect voor mens, milieu en materiaal: dat was de droom van Joris van Balkom toen hij in 2012 het label Fair Furniture oprichtte. Joris: “De naam Fair Furniture verwijst naar een ‘faire’ manier van werken, iets dat we ontzettend belangrijk vinden. We kiezen daarom voor gerecycled, recyclebaar, duurzaam of natuurlijk materiaal. Ook is de herkomst ‘fair’, dus lokaal, onder eerlijke omstandigheden geproduceerd. Het spreekt bijna voor zich dat je bij ons dus geen massaproduct tegenkomt. Maar ‘fair’ heeft voor ons ook te maken met maatschappelijke verantwoordelijkheid. We kennen de ambachtslieden allemaal bij naam en zien het als onze verantwoordelijkheid dat zij met plezier werken en hier bovengemiddeld voor beloond worden. Door een eerlijke prijs te betalen creëren we ruimte om de werkplaatsen en de werkomstandigheden op een hoog niveau te houden en garanderen we een degelijk inkomen voor de arbeiders en hun familie.”

Stoer en sustainable

De design schommelstoel die je kunt winnen is gemaakt met 100% plantaardig henneptouw. Dit maakt de stoel stoer én sustainable. Bij de teelt van hennep wordt namelijk nauwelijks water gebruikt. Kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn niet nodig om hennepplanten tot bloei te brengen. Deze krachtpatsers worden groot op eigen kracht. Bijzonder aan hennepvezels is dat ze van nature anti-UV, brandvertragende, anti-bacteriële en anti-statische eigenschappen hebben. Een hele mond vol voor een vezel die uitermate geschikt is om de mooiste, handgemaakte meubels mee te maken.

Win: Fair Furniture schommelstoel t.w.v. €389

fair furnitureWil jij deze prachtige schommelstoel graag een mooie plek in huis geven? Om kans te maken vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Fair Furniture via Instagram

2) Vul hieronder je gegevens in (en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over een week ontvangt de winnaar bericht per mail. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link