Yoga & Mindfulness retreat ‘The Art of Inner Stillness’

27 juni t/m 3 juli 2021
Yoga & Mindfulness retreat ‘The Art of Inner Stillness’
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
03.03.2020
vanaf €1850

Karianne staat bekend om haar passie, nieuwsgierigheid, creativiteit en haar kracht om mensen te helpen om hun volledige potentieel te ontdekken. Deze talenten zet ze in tijdens het The Art of Inner Stillness retreat, waarin alles draait om innerlijke stilte: het tegengif voor ons hectische moderne leven.

Het retreat vindt plaats op het prachtige, stille eiland Koufinisia waar je omringd wordt door weinig meer dan het geluid van de zee en de wind. Dagelijkse yoga (zachte ashtanga en yin) en meditatie-oefeningen helpen jou de verbinding tussen je lichaam en geest te herstellen. Los van de afleiding van het alledaagse leven, kun je de subtiele schommelingen in jouw energieveld goed onderzoeken. Er ontstaat ruimte om te accepteren hoe de dingen echt zijn. Na deze dagen voel je je jong, fris en licht. Het retreat is van 27 juni t/m 3 juli 2021 en boek je vanaf €1850. Eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen. Hier vind je vast een voorproefje waar je twee van Karianne’s online meditaties kunt ervaren.

Kijk voor meer info en aanmeldingen op kariannekraaijestein.com/mindfulness-greece

Vind je dit een leuk evenement? Deel het!
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.