Theatercollege holistisch huisarts Juriaan Galavazi: van Klacht naar Kans

23/11/2019
Theatercollege holistisch huisarts Juriaan Galavazi: van Klacht naar Kans
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
04.11.2019
LocatieStadsschouwburg & Philharmonie, Haarlem Kosten€34,50
Startdatum23/11/2019 Einddatum---

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Heb je veel last van fysieke en/of mentale klachten? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders. Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Holistisch huisarts Juriaan Galavazi leert je op 23 november bij zijn theatercollege in het Stadsschouwburg in Haarlem hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Theatercollege holistisch huisarts Juriaan Galavazi: van Klacht naar Kans

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Juriaan helpt in zijn werk mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Jouw kwaliteit van leven verbeteren

Je lijf is slimmer dan je hoofd. Het is de richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen “nee” zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wil je hier ook graag bij zijn? Als Holistik lezer krijg je met de unieke code HOLISTIK nu 10% korting op de entreeprijs van €34,50.

Vind je dit een leuk evenement? Deel het!
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link