Mindfulness experience concert: LAY DownTown

10 sept | 3/4 dec
Mindfulness experience concert: LAY DownTown
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
11.03.2020
Vanaf €39,50

Na een succesvolle eerste editie, brengt muzikant André Heuvelman zijn Mindfulness Experience Concert in het donker op 10 september naar Utrecht in de Geertekerk. Vanaf 20.00 uur gaat het licht uit en kom je in contact met jezelf door het prikkelen van je zintuigen. LAY DownTown is hét event waar je een diepe landing in jezelf kunt ervaren. 

Het eerste half uur neemt Suzan Oostvogels je mee door een zachte yogaserie om de stilte in jezelf te ontdekken. Daarna geeft Heuvelman, voormalig solotrompettist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Nederlands Blazers Ensemble, samen met Live B/ANDA een uur durend concert. Ze nemen je mee door muziek uit vervlogen tijden en improvisaties voeren je langs je eigen hart, gedachten en verlangens.

Voor de innerlijke mens is er een gezonde smoothie en koffie, thee en water beschikbaar. Na het concert, komt het licht weer in de ruimte en start de soundscape. Je komt rustig terug, blijft nog even ‘na’ liggen en voelt. LAY Downtown is een magische avond die volop  ruimte om even de waan van de dag te ontsnappen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via laydowntown.com/tickets. Na Utrecht is het evenement ook nog te beleven op 3 december in de Uilenburgersjoel in Amsterdam en op 4 december in de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam. Alvast een voorproefje? Hieronder vind je een meditatie die Suzan Oostvogels speciaal voor LAY DownTown heeft opgenomen.

Vind je dit een leuk evenement? Deel het!
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link