Exclusief online Stilteretreat met Tijn & Binkie Touber

Online retreat beschikbaar tot 30 september 2020
Exclusief online Stilteretreat met Tijn & Binkie Touber
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
26.05.2020
€79 i.p.v. €99

Een ontspannen home-retreat dat je op je eigen tempo kunt doorlopen met inspiratiesessies, yoga en een magisch ligconcert. Happy Soul Travel maakte het samen met Tijn & Binkie Touber. Tijn weet diepe levenswijsheden op een toegankelijke en humorvolle manier over te brengen zonder zweverig te worden. Dit is zijn eerste online retreat dat hij samen met zijn vrouw Binkie begeleidt. Na afloop van dit retreat heb je tools in handen die je helpen inzicht te krijgen in je gedachten en emoties, en ben je dichter bij je diepste kern gekomen.  

Exclusief online Stilteretreat met Tijn & Binkie Touber

Samen met zijn vrouw Binkie geeft Tijn fantastische stiltedagen, -weekenden en midweken op Buitenplaats De Hoorneboeg. Nu we leven in een tijd waarin het niet vanzelfsprekend meer is om op reis te gaan of samen te komen in grote groepen, willen we toch zijn wijsheid en kennis delen in deze exclusieve online stilteretreat. Je kan er een weekend of driedaagse retraite van maken, zoals ook op De Hoorneboeg wordt gedaan. Je zou ook per dag een blok kunnen nemen, zoals drie ochtenden tot aan de lunch of misschien drie maandagen in een maand. Of misschien boek je wel twee nachten in een hele fijne boerderijlodge en neem je deze online retreat met je mee!

Programma Online Retreat

De retreat bestaat uit een aantal stappen. Drie inspiratiesessies van Tijn van ca. 50 minuten, drie ondersteunende Yin-lessen van Binkie met live muziek van circa 45 minuten en als afsluiter het adembenemend mooie stilteconcert van Tijn en Binkie samen van een uur. Bijna 6 uur aan inspiratiemateriaal vor je lichaam en geest dus! Deze retreat is nog nooit eerder in deze online vorm gegoten, maar we wilden iets speciaals maken voor iedereen thuis in corona-tijden, ook wanneer de maatregelen weer wat soepeler worden maar je het toch fijn vindt dit vanuit je huis te doen.

Deze retreat zal je helpen om dichter bij je eigen kern te komen. Om de verschillende lagen in jezelf te doorgronden en het licht in jezelf te ontdekken. Bij de eerste stap leer je hoe het is om echt in je eigen lichaam te komen, te aarden. In de tweede stap leer je uit je gedachten te stappen en te kijken naar je eigen mind. Daarna gaan we nog een stap verder en leer je je eigen emoties te herkennen en ermee om te gaan. Tot slot maak je kennis met je diepste zijn, je zou het ook je ziel kunnen noemen. Elke stap wordt weer ondersteund door een yin yogales. Dit is een hele ontspannende yoga-vorm waar geen ervaring voor vereist is en je een aantal minuten in elke houding zit. Deze vorm van yoga zorgt voor een diepe ontspanning van je zenuwstelsel. Elk onderdeel staat op zichzelf en je kunt zelf kijken hoe lang je er over wilt doen. Kijk voor meer info en boekingen op happysoultravel.nl.

Over Tijn & Binkie

Tijn Touber is muzikant, schrijver, inspirator en meditatieleraar. Hij groeide op in Amsterdam en Seattle. Hij is oprichter van de succesvolle popgroep Lois Lane, maar trok zich na dit muzikale avontuur veertien jaar terug als yogi om zich toe te leggen op bewustzijnsontwikkeling. In deze periode begon hij trainingen te geven aan onder meer de Amsterdamse politie, drugsdelinquenten in de Bijlmerbajes en op popfestivals als Lowlands. Hij schreef er verschillende boeken over (zoals de bestseller Spoedcursus Verlichting) en is een veelgevraagd spreker, omdat hij ‘ingewikkelde’ spirituele zaken weet te vertalen naar de alledaagse belevingswereld. Tijn schrijft columns, interviews en verhalen voor o.a. Happinez. Tijn geeft al meer dan 20 jaar stilteretraites en weet een ieder mee te nemen in zijn boeiende verhalen en inzichten.

Het leven is voor Binkie een magisch gebeuren waarin ze graag vanuit haar hart leeft. Ze deelt dit graag met alle mooie mensen om haar heen. Haar werk bestaat uit delen van dingen die ze lief heeft zoals muziek, yoga, shin do en sjamanisme. Binkie bespeelt hangdrum en veel andere (sjamanistische) instrumenten. Ze opent harten met haar indianen songs. Binkie is Yin en Vinyasa yogadocente.

Inclusief

  • introductie en welkom door Tijn en Binkie
  • 3 inspiratietalks van Tijn van 50 minuten per stuk
  • 3 yinlessen van Binkie van 45 minuten per stuk
  • 1 stilteconcert van een uur

Deze programma-onderdelen doorloop je in je eigen tempo. De content blijft beschikbaar tot 30 september 2020.

Wat heb je nodig?

  • Een rustige plek
  • Een fijne mat en kussen om op te kunnen zitten
  • Een dekentje
  • Een aantekenboekje (optioneel)
  • Een kaars of wierook als je dat fijn vindt
  • Wifi om de content te kunnen streamen
Vind je dit een leuk evenement? Deel het!
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link