Verlopen – WIN: 2 tickets voor Esther Perel in Het Concertgebouw in Amsterdam t.w.v. €98

Holy Crap
Esther Perel
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
12.10.2021

Als je iémand wilt horen spreken over de liefde, is het Esther Perel. Deze wereldberoemde relatietherapeut is een expert op het gebied van erotische intelligentie en een spannend en duurzaam liefdesleven. Je kent haar misschien van haar beroemde TED Talks, podcast, boeken of optreden bij Zomergasten. Op zondag 24 oktober organiseert The School of Life een interactieve avond met Esther Perel in Het Concertgebouw in Amsterdam. Wil jij hier bij zijn? Lees dan snel verder want we geven 2 tickets weg!

WIN: 2 tickets voor Esther Perel in Het Concertgebouw in Amsterdam t.w.v. €98,00

Op de Holistik redactie zijn we groot fan van Esther Perel. We deelden al heel wat van haar inzichten. Over onder andere voorspel, monogamie, sensualiteit, relatierituelen, veelvoorkomende ruzies en ontrouw. Je kunt wel zeggen dat Perel een verfijnde analyse van liefde in de moderne wereld heeft weten te schetsen in haar werk. Ze is niet bang om taboes te onderzoeken, kan liefde en erotiek met een helikopterview bekijken maar verliest als psychotherapeute nooit de unieke omstandigheden van het individu uit het oog. En dat is juist nu een belangrijk talent. Want hoewel de wereld zich razendsnel ontwikkelt, hebben we nog steeds dezelfde blauwdruk en behoeften als onze voorouders duizenden jaren geleden.

24 oktober in Het Concertgebouw

Op 24 oktober is Perel op uitnodiging van The School of Life te gast in Het Concertgebouw in Amsterdam. Hier zal ze haar visie delen op liefdeskwesties die je wel universeel zou kunnen noemen. Hoe vind je een balans tussen veiligheid en avontuur? Kun je een relatie na ontrouw weer herstellen? Wat is de invloed van onze opvoeding op onze relaties? Wat zijn de sleutels voor een geslaagd liefdesleven? Perel zal haar recente inzichten delen en deze verbinden met haar bestaande theorieën. Wil jij erbij zijn?

Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl onder vermelding van ‘Winactie Esther Perel’. Binnen een week krijgt de winnaar bericht van ons. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.