Verlopen – WIN: holistische duo massage bij Weleda City Spa t.w.v. €139,00

Holy Crap
Win weleda massage

Holistik
28.07.2022

De helende kracht van massages wordt steeds meer erkend. En niet alleen als het gaat om fysieke klachten. Wist je bijvoorbeeld dat verschillende onderzoeken de medicinale werking van massage bij depressies hebben bevestigd? Aanraking in alle vormen, van geliefden of jezelf, kan erg heilzaam zijn. Maar als je op zoek bent naar verlichting voor specifieke klachten, kun je toch het beste languit gaan op de tafel van een professionele massagetherapeut(e). Deze week mogen wij daarom een duomassage bij Weleda City Spa weggeven. Doe jij mee?

Dit is waarom een goede massage werkt als medicijn

De ster van de show als het gaat om de medicinale werking van massages is het ‘knuffelhormoon’ oxytocine, dat ontspannend werkt en pijnprikkels remt. De afgifte daarvan wordt gestimuleerd door zachte, ritmische aanrakingen. Een massage kan daarnaast onder andere de bloedcirculatie verbeteren en het lymfesysteem wordt gestimuleerd. Op psychisch niveau ontstaat er meer rust en ruimte in je hoofd; een massage helpt namelijk om de hartslag en hersenactiviteit te verminderen. De ademhaling vertraagt, de darmactiviteit komt op gang en het afweersysteem wordt geactiveerd. Dit kan je ervaren als slaperigheid.

Weleda City Spa

Win weleda massage

Optimaal profiteren van al deze heilzame effecten van een massage kun je bij Weleda City Spa. Weleda draait om eerlijkheid, duurzaamheid en natuurlijke ingrediënten. Dat zie je ook terug in de salons. Daar worden bijvoorbeeld duurzame en eerlijke materialen zoals hout, bamboe, papier en klei gebruikt bij de inrichting. Alle behandelingen zijn ontwikkeld vanuit een besef van de verbondenheid tussen mens en natuur. Dit zie je weer terug in de massageritmes, die enerzijds door het wezen van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werken behandelingen bij Weleda City Spa zo rustgevend en voelt het zo vertrouwd.

Duomassage

Weleda duo massage

Wij mogen deze week een duomassage bij Weleda City Spa weggeven t.w.v. €139,00. Samen met een vriend(in), partner of familielid mag je alles even helemaal loslaten in een gedeelde massageruimte. De massage begint met de unieke Weleda geurreis. De masseur laat jullie de oliën ruiken, zodat jullie goed kunnen kiezen met welke je gemasseerd wil worden. De massage wordt uitgevoerd met de olie die jij het prettigste vindt. Word je al zen bij de gedachte aan zo’n ontspannend ritueel voor jezelf en een dierbare? Om kans te maken op de duomassage, vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg Weleda City Spa via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen dus houd je mailbox in de gaten! Je kunt dan ook de gewenste City Spa aangeven.

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.