PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – Winactie voor kerstfanaten: 3 x een duurzame Dopper voor je koude én warme dranken t.w.v. €34,50

Holy Crap
Win Dopper Insulated Christmas
Win Dopper Insulated Christmas


05.12.2018

December is de maand van disco-rendieren in de voortuin, het losknopen van je broek na de zesde gang van het kerstdiner en een exorbitante berg pakjes onder de boom. En daar kan vast nog wel een cadeautje bij;-). Deze week geven we 3 Dopper Insulated flessen weg die drankjes heerlijk koel óf juist lekker warm houden. Door deze fles te geven (of gewoon lekker voor jezelf te houden) bespaar je de wereld een hoop plastic afval. En daar scoor je geheid een berg karmapunten mee.

Winactie voor kerstfanaten: 3 x een duurzame Dopper voor je koude én warme dranken t.w.v. €34,50

Een meaningful gift. Iets wat iedereen elk jaar met Kerst probeert te geven. Sommige cadeautjes zijn niet alleen betekenisvol voor diegenen die ze ontvangen, maar ook voor de planeet. Dopper heeft 5 cadeautips samengesteld waar je geheid een berg karmapunten mee verzamelt. We vonden ze zo leuk dat we niet anders konden dan ze met je delen.

1. Go vintage 
Vintage is al een tijdje back in business. Ben je op zoek naar een cadeau met een verhaal? Loop dan de kringloopwinkel eens binneni. Die seventies-lamp, dat antieke kastje – mét oude lp’s – dit zijn pas spullen met karakter. Zo’n houten hobbelpaard is weer wat anders dan een in plastic gesealde speelgoedauto.

2. Je kunt de boom in 
Al die plastic prut die aan de (misschien ook wel plastic) takken van je boom hangt. Waarom doe je dat eigenlijk? Van die leuke houten figuurtjes, mooie juten linten, kerstballen van écht glas… dat is pas sfeervol.

3. Cut the wrap 
Voor de feestdagen worden er miljoenen meters aan pakpapier eenmalig gebruikt. Wil je echt een zero-waste-statement maken? Laat die verpakking lekker zitten. Scheelt je meteen dat geklooi met plakband. Stop je cadeautje in een mooie linnentas.

4. Doe slim boodschappen 
Voedselverpakkingen zijn de nummer 1 vervuilers tijdens de kerstdagen. Draag er niet aan bij! Koop je kerstdiner lekker vers. Ga naar de markt. Vers bosje munt. Heb jij weer je garnituurtje voor het grand dessert in huis.

5. Geef niet zomaar een cadeau
Nog een blauwe stropdas voor je pa of wéér dat ene parfum voor je tante? Nee joh! Geef een cadeau met betekenis, eentje die onze wereld een stukje beter maakt. Het ideale cadeau is natuurlijk een Dopper. Want met deze wereldreddende fles blijf je niet alleen gehydrateerd na die zoveelste kerstborrel, je beschermt ook nog eens onze oceanen tegen wegwerp-waterflesjes. Als dat niet nice is, weten wij het ook niet meer.

Maak kans op één van de Dopper Insulated flessen t.w.v. €34,50

De Dopper Insulated is zo hot, je pad wordt spontaan sneeuwvrij als je er deze winter mee naar je werk loopt. Hij bestrijdt plastic-vervuiling en houdt jouw drankje zo heet of koud als jij het graag hebt. Ga jij het liefst op de fiets naar je werk, ook bij min 15, of volg je een dagcursus bikramyogadocent? Met deze isoleerfles is dat geen probleem! In iedere situatie houdt de Dopper Insulated je drankje 9 uur heet of 24 uur koud. Om kans te maken vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Dopper via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week krijg je te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.