Nieuw! Online cursus van psychiater Damiaan Denys over dé 8 grootste psychische stoornissen

Body
cursus psychische stoornissen
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
06.09.2022

Iedereen kent wel iemand met psychische klachten en de helft van alle mensen krijgt er ooit in het leven zelf mee te maken. Toch bestaan er veel vooroordelen en misvattingen over. Wat weten we nu echt over psychische stoornissen? Hoe ontstaan ze? Hoe leer je ze herkennen? En hoe ga je ermee om, als patiënt, omgeving en zorgprofessional? Laat je 8 weken meevoeren door experts uit Nederland en België onder leiding van psychiater Damiaan Denys in een online cursus van The School of Life. De cursus start op donderdag 3 november 2022. Wil je ‘m volgen met korting? Onderaan dit artikel vind je een code!

De psychiatrie is een jong vakgebied en er worden constant nieuwe ontdekkingen gedaan. Definities veranderen, kennis over de werking van onze hersenen groeit snel en er worden nieuwe behandelmethodes ontwikkeld. In deze online cursus leer je van 8 experts over deze ontwikkelingen. Vooraanstaande psychiaters en psychologen geven razend interessante colleges over onderstaande veelvoorkomende psychische stoornissen. Daarna worden ze geïnterviewd door de bekende psychiater Damiaan Denys.

  • Verslavingen
  • Bipolaire Stoornis
  • Borderline
  • Anorexia Nervosa
  • Narcisme
  • Trauma
  • Depressie
  • Psychose

Menselijke psyche

Tijdens de cursus leer je over het ontstaan, de kenmerken en consequenties van psychische aandoeningen. Ook krijg je handvatten aangereikt om ermee om te gaan – als patiënt, dierbare of zorgprofessional. De cursus is ook geschikt voor mensen met een algemene interesse in de menselijke psyche. Juist omdat er veel misvattingen bestaan over veelvoorkomende psychische stoornissen is het ontzettend waardevol om van experts heldere, betrouwbare informatie te krijgen.

Inhoud cursus

3 November: Borderline door Jan Derksen
10 November: Psychose door Wiepke Cahn
17 November: Depressie door Brenda Penninx
24 November: Anorexia nervosa door Miranda Fredriks
1 December: Narcisme door Martin Appelo
8 December: Trauma door Agnes van Minnen
15 December: Bipolaire stoornis door Ralph Kupka
22 December: Verslaving door Reinout Wiers

Praktische informatie

De colleges worden vanaf donderdag 3 november 2022 wekelijks in het Nederlands uitgezonden vanuit de studio van The School of Life in Amsterdam. Je volgt ze live via Zoom en kan tot vier weken na de laatste uitzending alle colleges terugkijken. Er is elke keer ruimte om vragen te stellen via de chat en de Q&A. Er is geen voorkennis vereist om mee te kunnen doen met de cursus.

Holistik korting: €175 in plaats van €199

Sta je te popelen om meer te leren over de menselijke psyche? Vanaf nu kun je je inschrijven voor deze cursus met Holistik korting; je betaalt dan €175 in plaats van €199. Gebruik bij het boeken de kortingscode holistik_stoornissenreeks. Boeken kan via deze link.

Cursus Experts over de 8 grootste psychische stoornissen

van

€199,-

€175,-

Online collegereeks onder leiding van psychiater Damiaan Denys. Leer van dé experts over o.a. borderline, narcisme, depressie, verslaving en trauma.

Bestel nu! damiaan denys
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.