Contributor

Volker Moritz

volker moritz

Volker Moritz – Bodywork, spirit, psycholoog & seksuoloog

Volgens Volker (1971) is de basis van ons bestaan nature, love and spirit. En dat maakt hem tot een ultieme Holistik-contributor. Hij is geboren in Zuid Afrika, opgegroeid in Duitsland en woont inmiddels al meer dan 25 jaar in Nederland. Volker studeerde af in sociale- en klinische psychologie. Hij is werkzaam als psycholoog en seksuoloog en heeft zijn eigen praktijk in Amsterdam. Hij combineert gesprekken met lichaamswerk, omdat het lichaam zo veel meer te vertellen heeft dan het verhaal dat we vaak herhalen…

Volker onderzocht nieuwe én eeuwenoude vormen van body & soul werk zoals Genderstudies, Sexological Bodywork, Stervensbegeleiding, Kai Igaku (een geneeskunde uit Japan), traditioneel Maori Bodywork & Healing uit Nieuw-Zeeland, het sjamanisme uit Noord Amerika, Siberië en Europa en van de Sangomas uit Zuid Afrika. Kortom: deze man die kan wel wat!

In 2009 ontmoette hij Emilie Conrad, de dame die Continuum heeft ontwikkeld. Dat veranderde zijn visie op wie wij zijn als mens. Sindsdien reist Volker wereld rond om les te geven over Continuum’s Fluïde Intelligentie – de wijsheid van het water in ons. Hij is de eerste en tot nu toe enige Continuum leraar en practitioner in Nederland, geautoriseerd door Emilie Conrad herself. “Taboes opheffen, het lichaam bevrijden, je eigen zelf-expressie vinden. Een spiritualiteit die geworteld is in de kracht van de natuur. Daarvoor sta ik” aldus Volker :-).

  Volg Volker Moritz ook via

BERICHTEN DOOR Volker Moritz

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Reserveer!
  Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
  INSCHRIJVEN
  close-link