Contributor

Robin Slotman

Robin Slotman

Robin (23) studeert Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Een liefde voor kunst en cultuur heeft Robin altijd gehad maar haar interesse en passie voor spiritualiteit, mentale gezondheid en duurzaamheid is iets waar ze ook niet meer om heen kan. Ze hoopt projecten op te zetten waar ze deze verschillende thema’s kan combineren. Tijdens de minor Liberal Arts heeft ze gefilosofeerd over het leven, geluk, identiteit en heeft ze zich verdiept in oosterse levenskunst. Creatieve expressie, spiritueel bewustzijn, acceptatie en de wereld een beetje mooier maken gaan Robin aan het hart.

Als er één ding is waar ze goed in is, dan is het luisteren naar wat haar hart het meest verlangt en daar achteraan gaan ook al is het misschien niet de meest logische route. Zo kan ze van het ene project in een ander project springen en lijkt het wellicht vrij weinig met elkaar te maken te hebben. Maar toch komt alles terug bij de behoefte aan verbinding en het inspireren van elkaar. Dit kan tot uiting komen in het organiseren van etentjes en evenementen, met spirituele thema’s of kunst in de hoofdrol. Of allebei. Maar ook in het schrijven van teksten, het voeren van gesprekken, het deelnemen aan workshops en het maken van muziek.

Haar grootste droom? Muziek maken en haar verhaal op die manier delen, misschien zelfs met het gebruik van klankschalen op de achtergrond zodat het op een diepere manier kan doorwerken. Oh en een huis kopen in de natuur, vlak bij zee, waar ze wanneer ze maar wil etentjes kan geven en zich kan omringen met vrienden en familie.

    Volg Robin Slotman ook via

BERICHTEN DOOR Robin Slotman

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link