Contributor

Nina Elshof

Nina Elshof
Nina Elshof leeft, eet, denkt, droomt en leeft Feng Shui. Voor haar is het al meer dan twintig jaar de meest praktische en voor de hand liggende tool om geluk en welzijn in je leven uit te nodigen. Haar missie is het om mensen, aan de hand van Feng Shui, bewust te maken wie ze zijn door te onderzoeken hoe zij zichzelf in hun eigen woning tot uitdrukking hebben gebracht en hoe zij daarmee direct hun eigen welzijn beïnvloeden. Want één van de belangrijkste veroorzakers van geluk en ongeluk, van voorspoed en ellende, is de kwaliteit van je omgeving. Van je huis waar je woont, van het gebouw waar je werkt en de straat waar je huis staat. Feng Shui maakt je bewust van die invloed en Nina legt je in heldere en praktische bewoordingen uit hoe Feng Shui werkt en hoe je het kunt toepassen.
Nina is oprichter en directeur van de Feng Shui Academie en My Feng Shui, Feng Shui docent, internationaal spreker en auteur. Zij geeft adviezen aan particulieren en bedrijven, begeleidt bouwprocessen en werkt tussendoor aan haar vierde boek over Feng Shui. Nina is moeder van drie dochters en trotse oma van vier kleinkinderen.
    Volg Nina Elshof ook via

BERICHTEN DOOR Nina Elshof

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link