Contributor

Michelle van Coeverden

Michelle van Coeverden, Mahara

Michelle van Coeverden – Founder Mahara

Michelle van Coeverden (1985) is co-creator van Mahara Holistic Lifestyle, een tempelwinkel met urban livingroom op de Clerqstraat 123 in Amsterdam. Mahara betekent zoiets als “drager van licht”. Michelle heeft veel gereisd en een uiteenlopende achtergrond. Ze leeft en werkt vanuit het holisme. ‘Met Mahara heb ik een mogelijkheid voor mezelf gecreëerd, om mijn uiteenlopende werk- en levenservaring te kunnen delen in de fysieke wereld.’ aldus Michelle. Zowel leden van de cummunity als mensen die er voor het eerst binnenwandelen voelen de warme sfeer van Mahara direct. Niet voor niets gaat vaak de jas en/of zelfs de schoenen uit. Er is ruimte voor een kop thee met een fijne RawCacao bonbon, een goed gesprek, of een moment van stilte in de heerlijke tuin. Een rustpunt van alle drukte in de stad, een andere wereld. Mahara heeft een ruim aanbod voor iedereen die op zoek is naar een opfrisser voor lichaam en geest. Van massage tot holistische knipbeurt en events. En van sieraden tot shampoo met kristallen. Kom een keer thee drinken, mijn mahara – jouw mahara!

    Volg Michelle van Coeverden ook via

BERICHTEN DOOR Michelle van Coeverden

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link