BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Contributor

Janneke van der Meulen

janneke van der meulen

Janneke van der Meulen – Health & Happiness expert en topsporter

Janneke rondde twee Masters af aan de Erasmus Universiteit en heeft haar studie altijd gecombineerd met topsport roeien. Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is. En om dit alles vol energie, met succes en een glimlach te voltooien, weet ze dat ze snel moet herstellen.

Je kunt, door drie keer per dag een lekkere en gezonde keuze te maken, jezelf echt in topconditie eten en drinken: slank, fit, energiek, sterk en gezond. Alle geheimen hierover deelde ze in haar eerste boek #SUPERSNELHERSTEL, voeding voor succes. Die manier van eten noemt Janneke het ‘win-win dieet’ en dat is biologisch en zonder zuivel, vlees, vis of eieren. De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de Aarde. Win-win!

Ons eigen geluk en gezondheid heeft, naast zonlicht, slapen, bewegen, liefde en zuurstof, ook te maken met wat je denkt, doet, drinkt en eet. En nou net over dat laatste heeft iedereen een andere mening. Om in die wirwar van tegenstrijdige adviezen voor de allerlekkerste en gezondste opties te gaan, is Janneke zelf grondig de literatuur ingedoken. Geen adviezen op basis van losstaande studies van drie weken op 10 personen, maar groots, goed en onafhankelijk opgezette meta-analyses en reviews. Studies over studies voor de kracht van de grote getallen. Natuurlijk altijd in combinatie met de logica van de natuur en het hart. Want daar weten we vaak al wat er al meer dan honderden jaren in wetenschappelijk onderzoek consequent wordt bevestigd.

Hoe meer goed onderbouwde kennis we hebben, hoe makkelijker het is zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en dus gezondheid. Conclusie? Gezond en gelukkig zijn lijken tegenwoordig complex, maar zijn eigenlijk best simpel.

In Janneke’s nieuwste boek EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd ga je lezen waardoor al die verwarring en complexiteit ontstaat. En wat je vervolgens iedere dag het beste kunt eten en drinken. Niet omdat Janneke, of de wetenschap, je daarvan heeft overtuigd, maar gewoon omdat je na het lezen van dit boek daar ontzettend veel vertrouwen en zin in hebt gekregen!

Voor Holistik schrijft Janneke over fruit & plantpower. Aan de hand van de wetenschap legt ze uit waarom fruit en planten zo gezond zijn en waarom dierlijke producten slecht voor jezelf, de dieren en de Aarde zijn. Voor lezingen en workshops kun je Janneke contacten via haar site.

 

    Volg Janneke van der Meulen ook via

BERICHTEN DOOR Janneke van der Meulen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


      We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.