Contributor

Dorrith Beijnes

Dorrith Beijnes

Dorrith Beijnes

Als kind was Dorrith al helderhorend en helder voelend. Haar vader vertelde haar bijvoorbeeld dat, als ze vroeger op bezoek waren bij Oma, hij Dorrith ‘s nachts vaak van zolder moest plukken. Ze stond in het donker te praten tegen ‘niet bestaande’ wezens. Dat ze deze geesten aansprak op hun vervelende gedrag, omdat ze haar anders uit haar sliep hielden, heeft zij hem maar nooit verteld.

Doordat de maatschappij weinig ruimte bood voor dit soort gaven, heeft Dorrith ze leren verstoppen en onderdrukken. Gelukkig zijn de tijden veranderd en nu mag het er wel zijn. Sinds 10 jaar is ze bezig deze talenten te ontwikkelen en hun werk te laten doen. De afgelopen 5 jaar heeft Dorrith ze ingezet om haar klanten te helpen met yoga, meditatie en healing. Ze helpt hen een stapje verder in het leven. Dit kunnen grote, transformerende stappen zijn of prettige, genezende kleine stapje. Het proces verloopt altijd zoals het moet zijn.

    Volg Dorrith Beijnes ook via

BERICHTEN DOOR Dorrith Beijnes

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Reserveer!
Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
INSCHRIJVEN
close-link