BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Contributor

Debbie Jongejan

Debbie Jongejan

Debbie Jongejan – Yoga teacher en founder OHMat

Debbie is yoga teacher, de vrouw van voormalig monnik Liladhar en net moeder geworden van haar dochtertje Jeya. Daarnaast runt ze haar bedrijf OHMat Dutch Design Yoga Mats en woont ze samen met Liladhar in Portugal waar ze Moonlife bouwen, een eco Yoga Retreat Sanctuary.

Op haar 19e pakte Debbie in 1999 haar tas naar het verre Oosten. Een tas gevuld met karma die haar bewustzijn voedde met de smaak naar meer. Buiten die comfort-zone treden gaf haar een diepere verbinding met zichzelf. Zitten en mediteren paste niet bij Debbie. Want zoals haar spiritueel teacher zegt: ‘Being Spiritual means you can not be Lazy. Everyday is a new day to develop your Consciousness’. En die actie pakt ze met beide handen aan. Na jaren reizen over de weide wereld landde ze op Bali-Ubud, waar ze een tijdje woonde.

Hier behaalde Debbie haar yoga teacher degree en gaf ze yogales in de tempel van een lokale Priesteres. Na een traditionele waterceremonie kreeg ze de eerste ideeën van wat nu OHMat is: unieke organic yogamatten met een diepere boodschap. Ze gelooft heilig in de verbindingen van ware liefde en dat elkaars unieke talenten in Union veel beter kunnen laten bestaan.

In 2018 werden Liladhar & Debbie ouders van Jeya, en besloten ze Amsterdam te verlaten voor een Green Slow Living. Ze verruilden hun appartement voor 17 hectare maagdelijke grond in de Algarve – Portugal. Hier zijn ze hard aan het werk om in 2020 de deuren van Moonlife te openen voor heerlijke Yoga, Ayurveda, Meditatie en Bhakti retreats.

    Volg Debbie Jongejan ook via

BERICHTEN DOOR Debbie Jongejan

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


      We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.