Conscious Christmas Fair: de eerste kerstmarkt met een goed verhaal

by Evelyn van Hasselt 26.11.2016

karlijnevelynHoewel we steeds minder waarde hechten aan materiële zaken, genieten we intens van de mooie dingen van het leven. Zéker als we die cadeau kunnen geven. Vanuit die gedachte creëren we op zondag 18 december 2016 een plek waar ethics + esthetics samenkomen: onze allereerste Conscious Christmas Fair!

Conscious Christmas Fair! Read all about it!

We geloven het zelf haast niet, maar een jaar geleden bestond Holistik nog niet. Inmiddels kunnen we ons een leven zonder ons online magazine haast niet meer voorstellen. We staan er mee op en gaan er mee naar bed. Zeven dagen per week. En nu komt daar ook nog een Holistik kerstmarkt bij! Een hele klus en best een beetje spannend want het is de eerste keer dat we zo’n event organiseren. En dat levert heus een paar slapeloze nachten op. Maar diep in ons hart voelen we: de wereld is klaar voor Conscious Christmas Shopping.

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, je in te schrijven voor onze Newsletter.

Ethics & Esthetics

Maar wat is er dan zo ‘Conscious’ aan onze kerstmarkt? En waarom past een Conscious Christmas Fair zo goed bij Holistik? Op zondag 18 december laten we je graag kennis maken met een vorm van luxe die verder reikt dan de PC Hooftstraat. Ethics + esthetics brengen we samen. Ofwel, mooie producten die zijn gemaakt met respect voor mens, dier en natuur en bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor iedereen. Om die reden hebben alle merken die deelnemen aan de Conscious Christmas Fair een goed verhaal. Dit maakt de kerstmarkt tot een one-stop-shop waar het niet uitmaakt wat je koopt. Het zal altijd een goede keuze zijn voor onder de boom.

Betrokkenheid

Toch gaat onze missie nog een stapje verder dan het samenbrengen van mooie merken met een goed verhaal. We leven in een wereld waarin oppervlakkigheid, eenzaamheid en egocentrisme soms de boventoon lijken te voeren. Het is een tijd waarin mensen door de waan van de dag minder betrokkenheid tonen en het maken van echt contact steeds moeilijker lijkt. En dat heeft zijn weerslag op de manier waarop we kerstinkopen doen. Kochten we kerstcadeautjes vroeger nog met aandacht, tegenwoordig scoren we geschenken het liefst last minute in een webshop. Very convenient, dat zeker. Maar is het niet veel leuk om van de bank af te komen en de mensen achter al die mooie merken te ontmoeten? Om te luisteren naar hun verhaal en naar huis te fietsen met een tas vol mooie cadeautjes, waarmee je zelf een positieve boodschap de wereld in kunt brengen? Precies die beweging willen we in gang brengen met de Conscious Christmas Fair.

Deze merken doen mee

Zelf vinden we het een super leuke mix van merken die tot nu toe hebben toegezegd om deel te nemen. Van grote, toonaangevende merken tot kleinere niche merken zoals Mádara, Pukka Thee, Naturalicious, Royal Green, Tradeline, Bianco, Oil & Ohm, Hidden Land, Yarrah, Vitaminestore, Mahara, Healthbox, Dr Hauschka, Blue M, Seamore, Lululemon, Touché Models, Riverstones, Lovechock, Squalan en BsaB.

Datum & locatie

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zondag 18 december tussen 12.00 uur en 19.00 uur in het College Hotel aan de Roelof Hartstraat 1 in Amsterdam. Dé ultieme kerstlocatie met een sprookjesachtige binnentuin waar de lichtjes nu al in de bomen hangen. Entree is gratis. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van een plekje op de gastenlijst want vol = vol.

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, je in te schrijven voor onze Newsletter.

Conscious Christmas Fair Holistik

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN