Conscious Christmas Fair 15 & 16 december: dit is alles wat je wilt weten

Holy Crap
Holistik Conscious Christmas Fair
Natalja De Vos

Natalja De Vos
05.12.2018

Hoewel we steeds minder waarde hechten aan materiële zaken, genieten we intens van de mooie dingen van het leven. Zeker als we die cadeau kunnen geven. Vanuit die gedachte toveren we The College Hotel in Amsterdam op zaterdag 15 december (16.00 uur – 21.00 uur) en zondag 16 december (11.00 uur – 17.00 uur) om tot Conscious Christmas Fair. De lichtjes in de bomen en knapperende vuurkorven in de sprookjesachtige binnentuin maken dit tot een locatie die kerst ademt. Verwacht een wondere wereld waar ethics + esthetics samenkomen en alles wat je koopt een eerlijk verhaal heeft. Ben je erbij? Tickets bestel je hier

Conscious Christmas Fair 15 & 16 december: dit is alles wat je wilt weten

Misschien was je er twee jaar geleden ook al bij toen we de Conscious Christmas Fair voor de eerste keer organiseerden. Dit jaar is de fair nóg groter en sprankelender. Maar wat is er dan zo ‘Conscious’ aan onze kerstmarkt? En waarom past een Conscious Christmas Fair zo goed bij Holistik? Op zaterdag 15 december (16.00 uur – 21.00 uur) en zondag 16 december (11.00 uur – 17.00 uur) laten we je graag kennis maken met een vorm van luxe die verder reikt dan de PC Hooftstraat. Ethics + esthetics brengen we samen. Ofwel: mooie producten die zijn gemaakt met respect voor mens, dier en natuur én bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor iedereen. Om die reden hebben alle merken die deelnemen aan de Conscious Christmas Fair een goed verhaal. Dit maakt de kerstmarkt tot een one-stop-shop waar het niet uitmaakt wat je koopt. Het zal altijd een goede keuze zijn voor onder de boom.

Koop bewust en met aandacht

Toch gaat onze missie nog een stapje verder. We leven in een wereld waarin oppervlakkigheid, eenzaamheid en egocentrisme soms de boventoon lijken te voeren. Het is een tijd waarin mensen door de waan van de dag minder betrokkenheid tonen en het maken van echt contact steeds moeilijker lijkt. En dat heeft zijn weerslag op de manier waarop we kerstinkopen doen. Kochten we kerstcadeautjes vroeger nog met aandacht, tegenwoordig scoren we geschenken het liefst online. Maar is het niet veel leuk om de mensen achter al die love brands te ontmoeten? Om te luisteren naar hun verhaal en naar huis te fietsen met een tas vol mooie cadeautjes, waarmee je zelf een positieve boodschap de wereld in kunt brengen? Die beweging willen we in gang zetten met de Conscious Christmas Fair.

Deelnemende merken

Wat valt er zoal te beleven op de Holistik Kerstfair? Genoeg. Een charmante Provamel barista laat je kennis maken met de vele mogelijkheden van biologische plantaardige drinks. Wie weet wordt golden milk wel je nieuwe favoriete koffie alternatief voor 2019. Om thuis vast mee te kunnen oefenen geven we alle bezoekers een pak Provamel haverdrink mee naar huis. Ben je benieuwd naar huidverzorging op basis van de Ayurveda? Loop dan zéker langs bij Kama Ayurveda. Of ga voor een badkamerplankje vol met Abloom Skincare producten, die zo zuiver zijn dat je ze kunt eten… Uiteraard vind je Abloom ook op de Kerstfair. Daarnaast is KeVita er en proef je bij hun stand hoe lekker kombucha smaakt. Wat ons betreft een perfect alternatief voor wijn tijdens de feestdagen. Het zijn beiden gefermenteerde drankjes, alleen het een is net wat holistischer dan het andere ;-). Holistik’s Karlijn schreef dit artikel er over. De andere aanwezige merken zijn: LovechockSqualanYoshiko HomeShoti MaaRock Your WorldRiverstonesBloomonOh-LiefOxytocineColour & SpiceManipura MalaGeluksmomentjes, 6th Sense Parfum LabYiY | Your Inner YouMiraflor Natural ProductsMerlin EaringsMindmints, Pure Kakaw, Ydment, NONONOil & Ohm en Ameo.

Facereading, Tarotkaarten, healings en een handanalyse

De Kerstfair ook dé plek voor het vergaren van meer wijsheid en inzichten. Tegen een kleine vergoeding kun je je bij de incheckbalie straks opgeven voor diverse consults met een van onze geliefde Holistik-contributors. Op zaterdag 15 december draait coach Melissa Kamstra haar hand niet om voor een vingervlugge handanalyse (€10) en bij psychologe Chaja Kruijssen kun je terecht voor een mini facereading op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Op zondag 16 december geeft energietherapeut Dorrith Beijnes een korte healing sessies (inclusief een persoonlijke energietip die ze je meegeeft voor 2019). Lifecoach Felice Derkinderen is Tarotkaarten expert en geeft no-nonsense Tarot consulten. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Kom dan op tijd, want deze dames zullen snel fully booked zijn. Bij de incheckbalie kun je een sessie reserveren. Kosten: tussen de €10 en €15.

Datum, tijd & locatie

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en zondag 16 december van 11.00 uur tot 17.00 uur, op een goed bereikbare locatie in hartje Amsterdam: The College Hotel. Tram 24 stopt voor de deur. In de buurt is er ook altijd wel een plekje om te parkeren.

€1 voor Het Vergeten Kind

Kerst is voor de meeste kinderen in Nederland iets om naar uit te kijken. Helaas is dat niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Daarom doneren we per verkocht kaartje €1 aan Het Vergeten Kind. Deze organisatie zet zich in voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen. Juist in de decembermaand! Het is een tijd waarin ze de geborgenheid en aandacht missen. Met het ingezamelde geld van de Kerstfair hopen we deze kinderen de warme kerst te geven die elk kind verdient.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Dr. Hauschka Winactie
Laat hieronder je gegevens achter om kans te maken op één van de 350 producten!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link