Verlopen – WIN: Combray Nourishing Facial Oil t.w.v. €160

Holy Crap
COMBRAY

Wat krijg je als een Nederlandse professor in de huidverzorging duikt? Een no-nonsense merk dat met slechts 2 ingrediënten zorgt voor een kleine revolutie op het gebied van skincare. Combray werd ontwikkeld door Kees Hummelen, hoogleraar aan de Universiteit van Groningen. De gezichtsolie van het merk was een instant hit in de Nederlandse beauty scene. Een nieuw product van de nuchtere professor is een olie op basis van arganolie en Oxofulleram, een antioxidant zó krachtig dat zelfs de meest doffe huid niet anders kan dan weer te gaan stralen. Omdat we jou het effect van Combray olie graag zelf laten we ervaren én vieren dat onze lieve vriendin en topvisagist Amanda Rijff Combray-ambassadeur is geworden hebben we iets leuks voor je! Deze week geven we 3 flesjes Nourishing Facial Oil weg ter waarde van €160 per flesje. 

WIN: Combray Nourishing Facial Oil t.w.v. €160

Combray Nourishing Facial Oil is de derde olie die Combray uitbrengt. Net als de Combray Regenerating Oil op basis van druivenpitolie en Rejuvenating Facial Oil op basis van avocado olie bevat de nieuwe Nourishing Oil op basis van arganolie een zeer hoge dosis van het gepatenteerde antioxidant Oxofulleram. Om te begrijpen wat Combray olie zo bijzonder maakt volgt hier een korte scheikundeles.

De kracht van Oxofulleram

Oxofulleram is een extreem krachtige antioxidant dat exclusief voorkomt in Combray. Het stofje is een uitvinding van professor Hummelen en is gebaseerd op de uitvinding van fullerenen. Fullerenen werden voor het eerst ontdekt in 1985. In 1996 werd deze ontdekking beloond met de Nobelprijs voor de Scheikunde. Jarenlang onderzoek heeft tot de uitvinding van Oxofulleram geleid: een verbeterd fullereen. Oxofulleram heeft namelijk niet alleen de anti-oxidatieve eigenschappen van de originele fullerenen, maar is bovendien geschikt voor toepassing op de huid. Oxofulleram is een uniek molecuul dat in staat is om het beschermingsmechanisme van je huid na te bootsen. Het werkt als een “radicalenspons” en beschermt daarmee je huid tegen oxidatieve stress ontstaan als gevolg van onder andere overmatige blootstelling aan de zon, licht van smartphones en computers, luchtvervuiling en ontstekingen. Het stofje is veel sterker dan vitamine E en doet zijn werk daar waar het nodig is: direct in de huidcellen.

Kostbaar ingrediënt

De hoeveelheid Oxofulleram in een flacon Combray olie is 0,3%. Dat komt neer op zo’n 90 milligram per flesje. Dat is flink geconcentreerd en dat zie je terug in de intense kleur van de olie. Het verklaart ook waarom Combray prijzig is: er zit behoorlijk wat van het kostbare Oxofulleram in. Gelukkig heb je niet veel olie nodig om mooie resultaten te boeken. Met 4 – 6 druppels in de ochtend en avond zit je goed.

Topvisagist Amanda Rijff

Top visagist Amanda Rijff is Combray fan van het eerste uur. Ze twijfelde dan ook geen seconde toen het merk haar vroeg om ambassadeur te worden. Amanda: “De kwaliteit van de olie is zeer hoogwaardig. Je voelt dat bij het aanbrengen meteen, of je kiest voor de Regenerating Oil op basis van druivenpitolie, de Rejuvenating Oil op basis van avocado olie of de nieuwe Nourishing Oil op basis van arganolie. Oxofulleram – het andere ingrediënt – is een extreem krachtige antioxidant. Wanneer mijn huid een offday heeft dan werkt de olie als een fijne s.o.s. om de balans weer helemaal te herstellen.”

Kans maken op Amanda’s favoriete olie?

Wil jij kans maken op een flesje Combray Nourishing Facial Oil op basis van arganolie? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik en Combray via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week hoor je per mail of je hebt gewonnen. Succes!

  Wil je niets meer missen van Holistik?

  Vergeet dan niet om ons ook te volgen op Facebook!
  Ga naar facebook
  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.