Climate Tribe 18 juli: activeer de kracht van onze community en red de planeet

Holy Crap
climate tribe

De missie van Holistik is om een mooiere plek te maken van deze wereld. Dat doen we door jou in je kracht te zetten zodat je in staat bent om waardevolle verbindingen aan te gaan. Met jezelf, anderen én de planeet. Initiatieven die hier aan bijdragen, geven we graag een podium. Houd donderdag 18 juli dus vooral vrij. Want dan organiseren onze vrienden Van Wicked Thoughts Climate Tribe. Verwacht een avond die je in elke vezel laat voelen wat de kracht van onze community kan betekenen voor de planeet.

Climate Tribe 18 juli: activeer de kracht van onze community en red de planeet

climate tribeOp donderdagavond 18 juli vindt er een speciale editie van Wicked Thoughts plaats: Climate Tribe. Deze avond draait om samenkomen, een tribe vormen. En vanuit de kracht van de community de onzekere toekomst van onze planeet een stukje rooskleuriger maken. Het geld wat Wicked Thoughts ophaalt gaat naar If Not Us Then Who. Deze organisatie zet zich in voor de bescherming van inheemse stammen over de hele wereld en de grootste brandhaard, de Braziliaanse Amazone, in het bijzonder.

Spiritual Ecology

Verwacht een inspirerend programma met sprekers en artiesten vanuit verschillende windhoeken van de wereld. Van een Engelse documentairemaker en een “grandelder” uit Nieuw Zeeland tot een Amerikaanse zangeres en een lerares uit Nederland. De avond begint met een bijzondere openingsceremonie, de documentaire Guardians of the Forest, een cacao-ceremonie en masterclass ‘Spiritual Ecology’.

Climate Tribe informatie

climate tribeClimate Tribe vindt plaats in The Warehouse, Generaal Vetterstraat 51-53-55 in Amsterdam. De avond begint om 19.15 uur. Kijk vooral deze persoonlijke uitnodiging van Dinaman Tuxá, stamhoofd, woordvoerder en advocaat van de Braziliaanse tribes. Meer informatie en tickets (vanaf €36) vind je in het Facebook-event en op de website. Tip: wacht niet te lang met het kopen van tickets want de events van Wicked Grounds zitten altijd razend snel vol!

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link