PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

In dit paranormale parfumlab worden geuren gemaakt op basis van je energetische trilling

Holy Crap
carien van ool, 6th Sense Perfume Lab
karlijn visser

Karlijn Visser
12.01.2018

Vorig weekend stapten Evelyn in onze elektrische Hyundai Ioniq* op weg naar Oosterbeek, vlakbij Arnhem. Eindelijk was het moment daar: samen met Carien van Ool gingen we een eigen parfum samenstellen op basis van ons energiesysteem. Carien is natuurgeneeskundige en paranormaal therapeut. Toen ze merkte dat je geuren niet alleen kunt ruiken maar ook voelen, ontwikkelde ze 6th Sense Parfum Lab: een paranormaal parfumlab waar geuren gemaakt worden op basis van parfumenergetica, ofwel in overeenstemming met je eigen energetische trilling.

In dit paranormale parfumlab worden geuren gemaakt op basis van je energetische trilling

carien van ool, 6th Sense Perfume LabVia een goede kennis kwam het parfumlab van Carien ons ter oren. Een parfum dat je energiesysteem kracht bij zet? Daar willen we meer van weten! En snel ook. Precies een week later nadat ik Carien een mailtje stuurde zitten Evelyn en ik bij haar thuis bij haar op de bank met chocola en een kopje thee in de hand. Met uitzicht op de volstromende uiterwaarden. Uiterst rustgevend. Carien: “Ieder mens is uniek en daar hoort het parfum dat je draagt op afgestemd te zijn. Nadat ik jarenlang gewerkt heb in de parfumbusiness en mijn paranormale gave zich steeds meer openbaarde, wilde ik die twee werelden combineren. Tijdens een geuzenreis – die we vandaag samen gaan maken – stem ik de trilling van het parfum af op jouw eigen energetische trilling. Zo ontstaat jouw ‘escentie parfum’.  Dit  parfum is als een persoonlijke vingerafdruk in harmonie met jou en de fase van je leven waar je nu in zit. Zie het als een energiemozaïek van geur, kleur, kristallen en de 7 chakra’s.”

7 geuren om je energiesysteem te boosten

carien van ool, 6th Sense Perfume LabCarien heeft 7 geuren waar ze uiteindelijk mijn unieke blend, afgestemd op mijn energieveld, mee mixt. Elk van de geuren ondersteunt het gehele energiesysteem. We beginnen met een korte bodyscan om mijn persoonlijke ijkpunt in te stellen. Hoe voel ik me? Voelt mijn rechterkant anders dan de linker? En waar zit er spanning… Dan legt Carien het eerste flesje op mijn been, dat ze later tussen mijn voeten zet. ‘Wat gebeurt er nu met je Karlijn? Voel je je rustig worden of juist opgejaagd?’ Ik tune in op de onzichtbare wereld en voel allerlei energie stroompjes door mijn lijf schieten. Telkens ervaar ik een ander soort trilling van de verschillende parfumflesjes (die overigens voor 90% biologisch zijn en voor ca. 10% uit natuurlijke ingrediënten bestaan).carien van ool, 6th Sense Perfume Lab Elk van de geuren correspondeert met één van de 7 chakra’s. Met Carien check ik of het klopt wat ik waarneem. Met haar paranormale gave is ze met mijn energieveld verbonden. En ja hoor, ik zit op het goede spoor. Soms kijk ik met een schuin oog naar Eef: ‘Waar zijn we nu weer beland’ zie ik haar denken. We maken een hoop bijzondere dingen mee samen. Als onze nuchtere mannen hierbij waren… Ondertussen werken Carien en ik flink door en hebben we drie escentie parfums geselecteerd waar mijn geur uit gaat bestaan. Pink Bliss, Diamond Benefit en Orange Abundance gaan mij vanaf nu laten shinen als nooit tevoren.

Trilling van kristallen

Evelyn komt tot bijna dezelfde blend. Ook in haar parfum speelt Pink Bliss een belangrijke rol. Had ik al verteld dat 7 geuren uit trillingen bestaan van kristallen, kleuren en parfumingrediënten? Pink Bliss bijvoorbeeld is gemaakt van o.a. rozenkwarts, roos, palmarosa, lavendin en cashmere musk akkoord. Evelyn had Golden Sparkle in haar parfum. Deze escentie bevat o.a. de edelsteen honing calciet, jasmijn, lelie, mosroos, salie en scharlei. Carien: “Ik adviseer iedereen persoonlijk waar je de geur dagelijks het beste royaal kunt sprayen. Begin in elk geval bij de ‘bizon bult’, ofwel je 7e halswervel, daar waar je nek overgaat in je ruggengraat”.

Parfum als deur naar de onzichtbare wereld

Wat was dit een fijne middag! Ontzettend leuk om dit samen te ondernemen (tip: ga van tevoren ergens lunchen in Arnhem, zo maak je er een officieel vriendinnendagje van). Carien is een lieve en wijze vrouw zonder poeha. That’s what we like. Heel waardevol om af en toe stil te staan bij de onzichtbare wereld, de wereld van energie. Mooi om te ervaren dat een geur kan helpen hier meer op afgestemd te zijn. Ik zie mijn persoonlijke escentieblend dan ook als een deur die mij opent om meer in verbinding te staan met alles wat het oog niet kan waarnemen. Zo’n vleugje mystiek maakt het leven net een tikje spannender.

Kijk voor meer informatie over Carien en haar energetische behandelingen op zelfbeter.nl. Je eigen escentie of escentie blend creëren samen met Carien kan vanaf €59/30ml. Zie escentie.nu.

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

*Dit healing report werd mede mogelijk gemaakt door Hyundai. Holistiks hoofdredacteuren Evelyn & Karlijn rijden in een elektrische Ioniq. Zo beschikken ze over de mogelijkheid om inspirerende verhalen te blijven maken. Want die liggen niet altijd alleen verscholen binnen hun woonplaats Amsterdam. Dankzij de Ioniq blijven de dames nieuwe mensen ontmoeten en unieke plekjes ontdekken. Het geeft hen de vrijheid om op een duurzame manier de wereld te bewonderen.  

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.