Maak een creatie van je koffiecapsules en win een design trip naar Milaan

by Karlijn Visser 15.06.2017
Hans Ubbink Nespresso

First: drink lots of coffee! En zorg ondertussen voor een kleurrijke mix van Nespresso koffiecapsules om je straks op uit te kunnen leven met een hamer, schaar of de blote hand. Want het bekende koffiemerk roept alle koffiedrinkers van Nederland op om hun creativiteit in de strijd te gooien. De lege aluminium capsules lenen zich namelijk perfect voor hergebruik. De beloning voor de tofste creatie? Een trip naar de design hoofdstad van Europa Milaan. 

Maak een creatie van koffiecapsules en win een design trip naar Milaan

Hans Ubbink Nespresso

Nespresso organiseert de wedstrijd om het belang van recycling onder de aandacht te brengen. Want in Nederland staat hun recyclingprogramma al volledig op de rit: 100% van de lege aluminium capsules kan ingezet worden voor hergebruik. Maar daar is dan wel de hulp van jou als Nespresso koffieliefhebber bij nodig. Vandaar dat je overal waar je capsules kunt kopen, je ze ook gratis kunt retourneren in een speciaal daarvoor gemaakte recyclezak. Om het hergebruiken van capsules verder te stimuleren en de leuke kant van recycling te belichten heeft Nespresso een bijzondere wedstrijd in het leven geroepen: Van Capsule naar Creatie. De vierkoppige jury bestaat uit:

  • Hans Ubbink, ontwerper. Hans heeft een unieke jurk van gebruikte capsules gemaakt om samen met Nespresso aandacht te vragen voor duurzaamheid en recycling.
  • Maureen Baas, Marketing Director Nespresso Nederland. Maureen is vastbesloten om van Nespresso het meest duurzame koffiemerk te maken.
  • Karlijn Visser, co-founder Holistik.nl. Holistik is een duurzaam lifestyle magazine dat laat zien dat bewust leven ook stijlvol kan zijn.
  • Esmé Brinkman, editor-in-chief van het online platform Roomed.nl. Met Roomed inspireert Esmé lezers om een thuis te creëren met leuke trends, DIY tips en nieuw design.

Je leest het goed, Holistik maakt ook deel uit van de jury wat we uiteraard een grote eer vinden. Maar ook belangrijk om initiatieven zoals dit te stimuleren. Ze laten zien dat een duurzame levensstijl leuk en stijlvol kan zijn.

nespresso, capsule, creatie

Aan de slag!

Hans Ubbink NespressoDan is het nu tijd om je handen uit de mouwen te steken. Creëer een kunstwerk van gebruikte capsules en laat je vooral inspireren door mode ontwerper Hans Obbink. Deze prachtige jurk is gemaakt van gebruikte capsules en is deze week nog te bewonderen in de Nespresso boutique in Utrecht. Een foto van je creatie kun je tot 2 juli uploaden via de website of deel ‘m op Instagram met de hashtag #RecycleNespresso. Wat je nog meer kunt winnen naast een trip naar Milaan?

  • Een Nespresso cadeaukaart ter waarde van €50,-
  • Een Victorinox zakmes (met grepen gemaakt van gerecyclede capsules) ter waarde van circa €42,-

Heel veel succes!

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN