PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: 2 (!) boodschappenpakketten elk t.w.v. €149,50 van de Buurtboer voor jou én een ander

Holy Crap
buurtboer
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
03.04.2020

In deze tijd van zelfquarantaine is puur eten extra belangrijk. In iets simpels als een zelf bereidde maaltijd schuilt namelijk een ongekende kracht: het helpt om de moed er in te houden. Vooral als je kiest voor ambachtelijke producten gemaakt door lokale ondernemers. En met een beetje geluk vind je deze producten straks op jouw deurmat. Vanaf nu bezorgt de Buurtboer namelijk complete boodschappenpakketten aan huis. Om dat te vieren maak je deze week kans op een pakket t.w.v. €149,50 voor jezelf én voor een gezin dat wel wat support kan gebruiken. Je wint dus niet één pakket, maar twee!

WIN: 2 (!) boodschappenpakketten van de Buurtboer voor jou én een ander

In deze onzekere tijd is het extra belangrijk om goed voor jezelf en je naasten te zorgen. Dat begint met het op tafel zetten van een gezonde maaltijd. Nu ons wordt gevraagd om zoveel mogelijk thuis te blijven en de bezorgdiensten van supermarkten overuren draaien is het in huis halen van verse producten echter nog een hele uitdaging. Ons hart maakte dan ook een sprongetje toen we hoorden dat de Buurtboer vanaf nu ook boodschappenpakketten aan huis bezorgt. Je kunt dus blijven genieten van ambachtelijke producten, zónder dat je daarvoor de deur uit hoeft. Een bijkomende voordeel is dat je de 35 lokale leveranciers waar de Buurtboer mee samenwerkt helpt om het hoofd boven water te houden.

WIN: een compleet boodschappenpakket voor jou én een ander

buurtboer

Het boodschappenpakket dat je kunt winnen heeft een waarde van €149,50 en bevat uitsluitend verse, ambachtelijke producten van de beste leveranciers. Zo komt het handgemaakte brood van Bbrood, is de boerenkaas van Heerlijkheid Mariënwaerdt en wordt de verse soep geleverd door Bellamy’s. Heb je liever een vega pakket? Dat kan natuurlijk ook! Met één pakket heb je alle boodschappen voor een hele week in huis voor een huishouden van 4 – 5 personen. Omdat het in deze moeilijke tijd belangrijk is om wat meer naar elkaar om te kijken, is de Buurtboer zo aardig om niet alleen een pakket bij jou te bezorgen, maar óók bij een gezin dat extra support kan gebruiken. Je wint dus niet één, maar twee pakketten! De winnaar krijgt op dinsdag 7 april bericht per mail. De Buurtboer zorgt er voor dat beide pakketten voor Pasen worden bezorgd. Wil je kans maken? Dan vragen we je het volgende te doen:

1) Volg Holistik@evelynvanhasselt, @karlijn_visser en debuurtboer en via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat nog niet gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Over de Buurtboer aan huis

Via debuurtboeraanhuis.nl kies je voor levering van het boodschappenpakket op flexibele abonnementsbasis. Je kiest voor een levering elke week of elke twee weken. Het abonnement is per week opzegbaar en de pakketten zijn te bestellen in de Randstad, inclusief btw en excl. € 5,95 verzendkosten. Heb je liever een vegetarisch pakket of een pakket voor een huishouden van 1 – 2 personen? Ook daarvoor heeft de Buurtboer mooie boodschappenpakketten samengesteld. Kijk maar eens op hun website.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.