Verlopen – Breakfast Challenge: creëer jouw mooiste bowl ooit en win ontbijtpakket t.w.v. €250

Holy Crap
breakfast challenge provamel
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
15.10.2020

Heb jij weleens met verliefde ogen boven je eigen ontbijtbowl gehangen en gedacht: dit kunstwerk moeten mensen zien? Tijd om je weer uit te leven, en wel met de Holistik x Provamel Breakfast Challenge. De winnaar met de mooiste breakfastbowl ontvangt een ontbijtpakket t.w.v. €250. Dit zit er in: ontbijtservies voor 2 personen van The Table, een Provamel giftcard t.w.v. €75 en de hele collectie Oot granola. Je hebt tot maandag 26 oktober om mee te doen! 

Breakfast Challenge: creëer jouw mooiste bowl ooit en win ontbijtpakket t.w.v. €250

Zoals je misschien weet zijn we bij Holistik close friends met Provamel. Want; biologisch, clean en multi inzetbaar voor alles wat lekker is. Wellicht heb je daarom al eerder de mood drinks van kruidenvrouw Lisette Kreischer voorbij zien komen. Nu is het moment aangekomen om creatief aan de slag te gaan met 3 van de best verkochte plant based drinks van Provamel (soja, haver en amandel) die tegenwoordig gewoon bij Albert Heijn & Ekoplaza verkrijgbaar zijn. Om dit te vieren bedachten we een Breakfast Challenge. Eigenlijk vooral omdat we stiekem heel benieuwd zijn naar wat jij ontbijt ;-).

Holistik x Provamel Breakfast Challenge: hoe werkt het?

De Breakfast Challenge draait om het delen van inspiratie als het gaat om voedzaam ontbijten. Want een geroosterde boterham ‘s ochtends is hartstikke lekker, maar soms ben je toe aan iets nieuws. Om mee te doen, maak je een foto van jouw ultieme breakfast bowl en deel je ‘m via Instagram Stories. Het liefst natuurlijk gemaakt met een van de populaire Provamel drinks (biologische soja-, amandel- of haverdrink). Tag @holistiknl en @Provamel in je foto, en gebruik #breakfastchallenge. De actie loopt t/m maandag 26 oktober. Heb je gewonnen? Dan krijg je persoonlijk bericht van ons. De winnaar ontvangt een prijspakket bestaande uit:

 • Giftcard van Provamel t.w.v. €75
 • Ontbijtset voor 2 personen van The Table t.w.v. €150
 • Oot granola collectie, inclusief bewaarpot t.w.v. €25

Ontwaak de foodstylist in jezelf – tips van een pro

breakfast challenge provamel 2

Klaar om aan de slag te gaan? Lees voordat je de winkel, je oude rommelkast én keuken induikt eerst deze 5 foodstyling tips van Eva Lia Jordan, fotograaf en foodstylist. Ze maakte de prachtige beelden voor deze productie. Een mooie bowl maken is namelijk één ding, maar je wilt ‘m dit keer ook naar sprankelend beeld vertalen. Eva geeft advies.

1. Zorg voor stijlvolle ‘rommeltjes’

Eva: “Niemand werkt in een steriele keuken. Dus laat in je foto ook de ingrediënten zien waarmee je hebt gewerkt. Of de ‘rommel’ die er ontstaat wanneer je het eten bewerkt. Zoals de kruimels die ontstaan wanneer je een plak cake afsnijdt voor de foto. Laat het mes zien en de kruimels liggen. Rommel met voorbedachte rade doet wonderen voor het beeld.” Lees hier de andere 5 gouden tips van Eva over foodstyling en foodfotografie, waarmee je jouw breakfast bowl omtovert tot kunstwerk… 

breakfast challenge provamel

Beeld: Eva Lia Jordan, @dearvisualdiary

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Provamel. Echter hebben wij onze mening hier niet door laten beïnvloeden en past een samenwerking altijd bij de visie van Holistik. Ben je benieuwd naar deze visie? Lees dan dit artikel over hoe wij een eerlijke boterham verdienen met ons platform, waardoor Holistik gratis toegankelijk kan blijven voor iedereen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


  We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Body Guide mini


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.