Bios in het bos: boek nu een kaartje voor deze outdoor bioscoop 

Wonderful World
bosbios
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
25.06.2022

Deze zomer organiseren De Hoorneboeg en filmplatform Cinetree weer een bios in het bos. Een groot scherm tussen de bomen en – zodra de schemering invalt – samen films kijken waar je hart warm van wordt. Die je hoop geven of juist stof tot nadenken. Rond elk filmverhaal is er een bijzonder programma samengesteld met workshops en iemand die iets komt vertellen. Mark your calendars en lees hieronder wat er de komende weken op de planning staat.

Bios in het bos: boek nu een kaartje voor deze outdoor bioscoop

In juli is het programma van de bosbios rijkelijk gevuld met workshops over onder andere het innerlijke kind, de moederwond, familiesystemen en authentiek leiderschap. De films die worden gedraaid brengen deze bijzondere thema’s verder tot leven. Denk aan Little Miss Sunshine, ingeleid door familiesystemen-expert Els van Steijn, The Tree of Life, met een intro van Jaap van der Spek van The School of Life, en La La Land, geïntroduceerd door auteur Paulien Timmer. In augustus draaien onder andere nog twee portretten van krachtige vrouwelijke artiesten, Respect over Aretha Franklin en Frida over de beroemde Mexicaanse kunstenares. Voor het hele programma, de data en kaarten kun je terecht op bosbios.nl.

Restaurant Bij de Tuinman

Je kan op iedere Bosbios-avond komen eten – Bij de Tuinman maakt steeds iets lekkers voor je klaar. Soms is het de Tuinmans-Daghap, een andere keer is er een Samen aan Tafel diner. Je leest er alles over op de pagina van je favoriete film. Wel van te voren even reserveren… dat kun je meteen regelen als je je filmkaartje koopt! Je kunt ook lekker gaan borrelen tussen de bietjes en de boontjes in de moestuin, daarvoor hoef je niet te reserveren. Hier kun je kaartjes bestellen en je diner reserveren voor de bosbios.

Nieuw! Yoga Nidra & Slaap Pakket

Jouw gids naar je diepste slaap ooit
Bestel nu! Holistik Slaap Pakket Diepste slaap ooit
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.