Luister 15 minuten naar déze mysterieuze muziek en weg zijn je negatieve blokkades

Heart + Soul
muziek negatieve blokkades
karlijn visser, holistik

Karlijn Visser
02.06.2021

Muziek is een krachtig medicijn voor je brein. Vanuit die gedachte ontwikkelde Daniel Schotsborg een online muziek bibliotheek voor meditatie- en yoga muziek. Op Holistik deelt hij helende tracks. Dit keer The Solfeggio 3D waarmee negatieve blokkades binnen 15 minuten als sneeuw voor de zon verdwijnen. 

Luister 15 minuten naar deze muziek en weg zijn je negatieve blokkades

Daniel Schotsborg is een jonge componist die aan het Conservatorium studeerde. Hij ontwikkelde Qualia Plus, een soort Spotify maar dan voor yoga- en meditatie muziek. Daniel: ‘Overdag handelen onze hersenen vanuit de beta-stand: actief, doelgericht en stressvol. Door naar bepaalde tonen en ritmes te luisteren kunnen we onze hersenen in een andere frequentie brengen: de alpha-stand.’

Wandeling in de natuur

Je kunt de muziek van Daniel opzetten als je gaat mediteren, al je net wakker bent, voordat je gaat slapen, maar bijvoorbeeld ook tijdens het maken van een wandeling in de natuur. Luisteren met een koptelefoon vergroot het effect. De Solfeggio 3D track die Daniel met je wil delen staat in de zwarte balk hieronder. Deze track duurt precies 15 minuten en helpt je bij het opheffen van blokkades, onbewuste negatieve overtuigingen en ideeën die je in de huidige situatie belemmeren. Probeer maar!

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.