BESTEL NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Holistik deal: duurzaame matras van bedzzzy met 25% korting

Holy Crap
bedzzzy
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
30.06.2020

Op wat voor matras lig jij ‘s nachts te woelen? We hopen in elk geval dat die lekker ligt en je vannacht heerlijk geslapen hebt. Mocht dit niet het geval zijn, dan is deze actie er voor jou. Onlangs hadden we een winactie met de 100% circulaire matrassen van Bedzzzy. Omdat deze zo populair was, hebben we iets leuks kunnen regelen voor je: via Holistik krijg je nu 25% korting op de eerste 4 maanden van je Bedzzzy slaapabonnement.

Holistik deal: duurzame matras van bedzzzy met 25% korting

Elk jaar worden er alleen al in Nederland 1,5 miljoen gebruikte matrassen weggegooid en verbrand. Dit is een stapel zo hoog als 1000 keer de Eiffeltoren. Een hele berg dus aan dure grondstoffen die zo verloren gaat. Zonde! Om dit tegen te gaan bedacht bedzzzy ‘s werelds eerste 100% circulaire matras. Vandaar dat hun matrassen niet uit schuim, maar uit polyester en staal bestaan. Deze materialen zijn 100% recyclebaar en zonder grondstofverlies. Zo bespaar je 20 kilo afval per matras plus een rit naar de afvalberg. Bedzzzy is trouwens een start-up van het bekende Nederlandse matrassenmerk Auping. Zo weet je dat het, naast duurzaamheid, ook goed zit met het slaapcomfort gezien de jarenlange ervaring die Auping heeft op dit gebied.

Na 5 jaar vervangen

Dankzij de materiaalkeuze is het mogelijk om de levenscyclus van de grondstoffen keer op keer nieuw leven in te blazen. Zo wordt elke bedzzzy matras na 5 jaar gebruik opgehaald, uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet tot een gloednieuwe matras. Jij als klant krijgt dan natuurlijk een vervangend matras, zodat er geen comfort verloren gaat en de hygiëne gewaarborgd blijft. Bovendien werkt bedzzzy met slaapabonnementen, waarmee je voor het gebruik ervan betaalt en niet voor bezit.

Duurzame matras opgebouwd uit 5 laagjes

De matrassen worden lokaal geproduceerd in de fabriek in Deventer en bestaan uit vijf lagen. Een zachte (en duurzame) hoes, met daarna een 3D comfortlaag die ook nog eens zorgt voor goede ventilatie. Dan komt de derde laag, met pocketveren die je lichaam zo goed mogelijk ondersteunen terwijl jij uitrust. Tot slot houden de ventilerende 3D onderlaag en de hoes de matras goed op z’n plek. Deze bedzzzy matras zorgt er dus voor dat je nooit te koud of te warm hoeft te slapen, en je matras altijd goed ademt. Beiden zijn key ingredients voor een ontspannen nachtrust op alle niveaus.

KORTING VOOR HOLISTIKLEZERS

Verlang je er inmiddels al naar om weg te zakken in zo’n duurzame matras? Wij hebben iets leuks voor je. Met code 25PRC-04 krijg je 25% korting op de eerste 4 maanden van je slaapabonnement van bedzzzy. Deze actie is geldig t/m 31 juli. Welterusten! Kijk hier voor meer info en het afsluiten van een slaapabonnement. 

Foto collage Evelyn en Karlijn Twee foto's Evelyn en Karlijn

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
    Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


      We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.