Karlijns 5 beste beauty vondsten van het jaar

by Karlijn Visser 01.08.2017

Nu we af en toe een Facebook Live filmpje opnemen, heb ik een paar keer het verzoek gekregen om te delen hoe ik aan mijn stralende velletje kom. Geloof mij: daar moest ik serieus over nadenken. Heus ik zorg goed voor mijn lijf en geest, want vitaal door het leven kunnen gaan is een groot goed. Maar uren voor de spiegel draaien vind ik oersaai. Toch kwamen deze 5 beauty vondsten bovendrijven, waar jij misschien wel net zo blij van wordt als ik.   

Karlijns 5 beste beauty vondsten van het jaar

1. Wenkbrauwen

Regelmatig hoor ik de vraag ‘waar laat jij je wenkbrauwen doen?’ Omdat wenkbrauwen wat mij betreft veel expressie aan een gezicht geven, besteed ik daar best wat aandacht aan. Maar wel op een manier dat ik er dagelijks geen omkijken naar heb. Vandaar dat ik eens per jaar langs ga bij Diana van D-Fine clinic voor een permanente wenkbrauw touch-up. Ze werkt met de zogeheten ‘stroke’ techniek waarbij elk haartje er met zorg ingezet wordt. Hoe ik mijn wenkbrauwen verder in shape houd lees je hier, inclusief nog twee andere adresjes. 

2. Yoga

Nadat ik al een aantal keer van mijn stoel ben gevallen, toen ik van zeer jeugdig uitziende yogi’s hun leeftijd achterhaalde, wist ik het zeker: van yoga blijf je jong. En misschien wel eeuwig! Helemaal wanneer dat vooral niet je intentie is om yoga te praktiseren. De houdingen, stretches en diepe ademhaling zorgen voor een fit en soepel lichaam, waarin de prana vrijuit kan stromen en afvalstoffen goed worden afgevoerd. Zelf yoga ik bij Delight en Andreas Trussat in Amsterdam, en neem ik de online yogaschool The House of Yoga altijd mee op reis.

3. Plakken in plaats van prikken

quanis dermafiller karlijn visserSinds een paar weken ben ik een nieuw product aan het testen: plakkers voor op je gezicht op basis van hele kleine naaldjes van gekristalliseerd hyaluronzuur. Wat ze doen? De oplosbare naaldjes hebben al na 20 minuten een plumping effect. Want ook al heb ik zelf nog weinig last van rimpels, wat extra volume kan nooit kwaad toch? De naaldjes voelen een beetje aan als een borstel die je licht op de huid drukt. Zodra dit gevoel er niet meer is, weet je dat de naaldjes zijn opgelost en je de pleister kan verwijderen. Binnenkort schrijf ik een uitgebreid verslag over de Quanis Dermafiller. Mocht je er ondertussen al benieuwd naar zijn? Boek dan een behandeling bij KNAP institute. 

4. Lachen

Het klinkt te simpel voor woorden maar ik geloof er heilig in dat humor je laat stralen. Nu Evelyn een weekje op vakantie is, lach ik beduidend minder op de redactie, en ben ik op mijn 30e onderhand al toe aan een facelift ;-). Gelukkig krijg ik via mijn broertje regelmatig de flauwste filmpjes doorgestuurd om toch aan mijn dagelijkse dosis lachvoer te komen. Uiteindelijk heb je met een flink portie relativeringsvermogen en zelfspot een hoop minder problemen te overkomen in dit leven, dus ook minder rimpels.

5. Beauty supplementen

Shatavari vitotaalNaast zo puur mogelijk eten met weinig vlees en vis, vind ik het leuk om allerlei (beauty) supplementen in mijn mond te stoppen. Van collageen pillen tot een Ayurvedisch lever ontgiftigingskruid (Liv. 52 van Himalaya): ik heb het allemaal wel een keer als kuurtje geprobeerd. Momenteel zweer ik bij Shatavari van Vitotaal. Dit staat ook wel bekend als vrouwenginseng dat voor meer energie kan zorgen en menstruatieklachten verlicht. Oh, en wat volgens mij ook echt goed is voor je huid zijn deze capsules met biologische levertraan.

Foto Karlijn: Hannah Lipowsky / Visagie: Judith Dorman
Tuniek: Rituals Soulwear

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

Ben je benieuwd hoe je naar de taal van je intuïtie leert luisteren? Kom dan naar ons tweedaagse seminar op 23 & 24 september dat we organiseren in samenwerking met Baptist de Pape van The Power of the Heart. Tickets en meer informatie vind je hier. 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN