Vegan, vierkant en verrukkelijk: dit zijn de slagroomtaartjes van de toekomst

by Karlijn Visser 01.06.2017

We kwamen ze tegen op een persevent en waren verkocht. Jeff Hamers en Rogier Jansen van Bakerline begonnen het merk ruim een jaar geleden. Rogier is pattisier en Jeff heeft met zijn achtergrond in de fashion een sensor voor trends. ‘Rogier, over een paar jaar koopt niemand meer een slagroomtaart bij jou. Je moet mee met de tijd” zei Jeff tegen zijn beste vriend. Zo gezegd, zo gedaan. De mannen startten samen een nieuw bedrijf. Rogier ontwikkelde samen met Jeff een verrukkelijk vegan en glutenvrij taartje waar wij niet vanaf konden blijven. Vandaar dat we het verhaal van deze twee leuke mannen graag met je delen.  

Vegan, vierkant en verrukkelijk: dit zijn de slagroomtaartjes van de toekomst

bakerline vegan glutenvrije taart

Waarin onderscheid Bakerline zich van de old school patisserie?

Rogier: Wij willen taart voor iedereen toegankelijk maken. Dus ook als je last hebt van bepaalde allergieën, voedingsintoleranties of gewoon graag zo gezond mogelijk wilt eten heb je bij een verjaardag of een ander feestelijk moment recht op een lekker stuk taart. Daaromt maken we met Bakerline een bijzondere taart: gluten, lactose en soja vrij. Daarnaast zijn onze producten vegan, raw, biologisch en zonder e-nummers of toegevoegde suikers. Wij willen alleen hoogwaardige ingrediënten gebruiken waar je lichaam iets aan heeft. De taarten zijn heerlijk en toch gezond!

Wat hebben jullie precies met Ellen Hoog?

Jeff: Door middel van ambassadeurs die goed passen bij onze visie proberen wij onze doelgroep te bereiken. Onze eerste ambassadeur waar we hartstikke trots op zijn is Ellen Hoog. Ellen is professional hockeyster en voormalig hockey internationaal. Ze werd in januari 2015 uitgeroepen tot World Hockey Player of the Year en is daarnaast een ontzettende foodie. Door deze passies en interesses heeft zij onlangs een boek uitgebracht over gezond leven en eten. Vandaar dat Ellens levensstijl perfect bij Bakerline past. Gezamenlijk hebben we daarom een taart ontwikkeld, die haar naam draagt.

bakerline vegan glutenvrije taart

Hoe is het om mee te draaien in een healthy vrouwen business?

Rogier: Waanzinnig! Het is gaaf om te merken dat steeds meer mannen ook bezig zijn met de vraag: “Wat eet ik nou eigenlijk? En is dit wel goed voor mijn lichaam?” Zowel mannen en vrouwen willen graag het beste uit zichzelf halen en beseffen dat voeding hierin een belangrijke rol speelt. Echter willen mannen en vrouwen uiteraard ook genieten: work hard – play hard. Bakerline voorziet met onze cubes en cakes perfect in deze filosofie.

Wat is jullie missie met Bakerline?

Jeff: Om iedereen deel te laten nemen aan het speciale “taart” moment. Taart met elkaar eten gebeurd op speciale momenten in je leven.  Of het nu gaat om iemand te feliciteren, de geboorte van een kind, een liefdevol huwelijk,  blijk van waardering geven, trakteren voor een verjaardag of de introductie van een nieuw product.

bakerline vegan glutenvrije taart

Waarom zijn de blokjes taart zo klein? Wij willen er stiekem meteen 3!

Rogier: De cubes zijn gemaakt van ingrediënten met een hoogwaardige voedingswaarde. Dit betekent dat je lichaam met alle ingrediënten daadwerkelijk iets kan. De cube bestaat voornamelijk uit fruit en noten. Zoals wij allemaal weten raak je van noten snel verzadigd. En in combinatie met het verse fruit geeft de cube je een ook nog energy boost. Vandaar dat één vegan cube wat ons betreft de perfecte balans bevat tussen goede voeding en bewust genieten.

Wat zijn jullie toekomstplannen?

Jeff: Wij willen op korte termijn drie nieuwe smaken lanceren voor de zomer specials. Denk aan avocado, granola, mint, mango en koffie smaak. Verder willen we dit jaar nog in 200 A-locaties te koop zijn in Nederland. To be continued

Nooit meer iets missen van Holistik? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken en je in te schrijven voor onze Newsletter.

Zelf iets te vieren of wil je iemand verrassen met zo’n heerlijke gezonde taart? Gebruik code Getyourbakerline en je ontvangt 40% korting op je eerste bestelling. Vandaag voor 17.00 uur besteld – is de volgende dag tussen 9.00 en 13.00 uur gekoeld in huis. 
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN