Verlopen – WIN: 7 x ANAS body mist geladen met kracht van kristallen t.w.v. €30

Holy Crap
anas, crystal quarts, skincare, winactie
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
06.04.2020

Skincare geladen met de kracht van kristallen. Het bestaat. Het Nederlandse ANAS maakt holistische huidverzorgingsproducten geladen met de kracht van kristallen. Zo zorgt je huidverzorging niet alleen voor een zacht, verzorgd velletje maar ook voor het in balans houden van lichaam, mind én ziel. Omdat jij in deze onrustige tijden vast wat support kunt gebruiken om je goede energie vast te houden, maak je deze week kans op 1 van de 7 body mists van ANAS t.w.v. €30 weg. En geloof ons: hier gaat je aura spontaan van stralen!

WIN: 7 x ANAS body mist t.w.v. €30 geladen met kracht van kristallen

anas, crystal quarts, skincare, winactieDe ANAS body mist bevat een extract van de inheemse Indiaanse plant Wild Indigo, die in de Ayurvedische traditie wordt gebruikt vanwege haar heilzame effect op de huid. De wetenschap constateerde dat Wild Indigo de aanmaak van cortisol (het stresshormoon) remt. Een luxe ontstresser voor je huid dus, in een prachtige flacon waar ANAS zelfs een designprijs mee won. Daarnaast stimuleert de body mist de productie van endorfine waardoor je humeur een positieve boost krijgt. Bovendien bevat de spray geactiveerde kwartskristal die constant een balancerende stroom positieve ionen produceert. Zo blijf je beschermd tegen negatieve energie. De body mist is gemaakt op basis van thermo-vulkanisch water uit de Auvergne in Frankrijk, dat rijk is aan silicium. Een mineraal dat bekend staat als geheim voor een frisse huid omdat het zuivert, vernieuwd en hydrateert. Daarnaast is de body mist dierproefvrij, vegan en vrij van synthetische kleurstoffen, sulfaten en parabenen.

Body Mist met speciale krachten

Je kunt de ANAS body mist met kwartskristal en Wild Indigo voor je lichaam, haar én gezicht inzetten. Gebruik ‘m bijvoorbeeld zodra je wakker wordt om je huid direct van een fijn beschermlaagje te voorzien. Of spray er lekker op los voordat je de deur uitgaat voor je dagelijkse wandeling. Op dit moment kun je namelijk overal zomaar in een wolk van angstige energie terechtkomen, en die wil je liever niet mee naar huis nemen. De bergkristal uit Madagaskar vormt het hart van de spray en activeert de body mist telkens opnieuw met kalmerende vibes.

WIN: 7 x ANAS Crystal Quartz BODY MIST T.W.V. €30

Deze week maak je kans op 1 van de 7 healing body spray’s van ANAS t.w.v. €30. Om mee te doen vragen we je het volgende te doen:

1) Volg Holistik, @karlijn_visser, @evelynvanhasselt en @anascrystalcare via Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week krijgt de winnaar te horen of je hebt gewonnen. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Reserveer!
  Wil je verzekerd zijn van een box? Vul hieronder je e-mailadres in en we zetten je op de speciale pre-order lijst! Dan ontvang je als eerste een mailtje als de nieuwe box online staat.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guide


   We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
   Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guide


    We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.