WIN: handgemaakte luxe plaid van fair trade label Alpaca Loca t.w.v. €149

by Evelyn van Hasselt 06.02.2018

Zachter dan kasjmier, warmer dan schapenwol. Dat zijn de handgemaakte plaids van Alpaca Loca. Ben je – net als wij – op slag verliefd geworden op dit exemplaar met native print? Dat komt goed uit want we mogen één zijdezachte plaid ter waarde van €149 weggeven. 

WIN: handgemaakte luxe plaid van fair trade label Alpaca Loca t.w.v. €149

Alpaca Loca plaid winAlpaca Loca is een jong en innovatief label dat de mooiste plaids, kussens en sjaals maakt van alpacawol. Alpacawol is een natuurlijke, super zachte stof die vele voordelen kent ten opzichte van schaapswol of kasjmier. De wol van alpaca’s is hypoallergeen doordat het geen lanoline bevat zoals schapenwol. De structuur is bovendien sterker dan die van schapenwol of kasjmier. Het pluist veel minder waardoor het super comfortabel draagt en (hoera!) niet prikt. Dankzij de holle vezel isoleert alpacawol erg goed. Dat maakt de stof heerlijk warm. Valt er een glas rode wijn over jouw plaid? Geen nood. Alpacawol is van nature waterafstotend en brandwerend. Wassen kan op de hand, maar ook gewoon in de machine.

Fair trade rules!

Alpaca Loca plaid winDe prachtige plaids van Alpaca Loca zijn 100% natuurlijk én fair trade. Ze worden met de hand gemaakt in Equador door een kleine community van alpaca wolwevers. Het label koopt in op basis van eerlijke handelsvoorwaarden zodat de herders en wevers hun gezinnen kunnen onderhouden. Alpaca Loca houdt dus niet alleen jou warm, maar ook de makers. En precies daarom zijn we fan! Zelf zo’n superzachte eyecather voor op de bank? We mogen één prachtige native plaid (200×235) ter waarde van €149 weggeven! Kans maken? Dan vragen we je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief

Binnen een week hoor je per mail of je gewonnen hebt. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN