Verlopen – WIN: 3 x ‘I am Complete’ adaptogenen set van High Vibeology t.w.v. €75

Holy Crap

Holistik
24.05.2023

Adaptogenen zijn krachtige kruiden en paddenstoelen die je lichaam en geest in balans brengen en onder andere je weerbaarheid tegen stress verhogen. In het westen hebben we ze net ontdekt, maar in de Chinese en Ayurvedische geneeskunde worden ze al eeuwen ingezet ter bevordering van de mentale en fysieke gezondheid. Deze week geven we 3 keer de I am Complete adaptogenen set van High Vibeology weg, bestaande uit 3 verschillende powerblends. Doe je mee?

WIN: 3x adaptogenen set ‘I am Complete’ met 3 blends van High Vibeology t.w.v. € 75

High Vibeology’s founder Erika Broz kwam 25 jaar geleden voor het eerst met adaptogenen in aanraking. Ze genas toen met behulp van een arts in de traditionele Chinese Geneeskunde van chronische eczeem. Et voila, haar passie voor holistisch welzijn en liefde voor kruiden en paddenstoelen was geboren. Erika: ‘Een van de bekendste adaptogenen is Ashwagandha. Ook Maca, Tulsi, Rhodiola, Reishi en Chaga worden veel gebruikt. Elk hebben ze hun eigen krachten en unieke voedingswaarden.

Jouw systeem

De magie van adaptogenen is vooral dat ze hun functie aanpassen aan wat jouw systeem nodig heeft. Ze zijn er om het evenwicht te herstellen. Hun belangrijkste eigenschap is dan ook het verlagen van stress door het reguleren van de reacties van het lichaam op stressoren. Adaptogenen doen dit door het stimuleren en helpen balanceren van je endocriene systeem (hormoonstelsel), je zenuwstelsel en je immuunsysteem. Hierdoor wordt bijvoorbeeld de overmatige productie van stresshormonen zoals cortisol gestopt, of de onderproductie van hormonen juist verholpen.’ 

Adaptogene supplementen en nutricosmetica

High Vibeology is een holistisch wellnessmerk van adaptogene supplementen en nutricosmetica, dat met zuivere ingrediënten uit de natuur werkt. De adaptogeenblends bestaan elk uit een krachtige formule in losse poedervorm. Zo kun je ze makkelijk aan allerlei soorten eten en drinken toevoegen en naar je persoonlijke behoefte doseren. De ingrediënten zijn afkomstig uit biologische teelt en de paddenstoelen bestaan voor 100% uit vruchtlichaam, dat het hoogst aantal actieve bestanddelen bevat. We mogen deze week 3 winnaars blij maken met een I am Complete set van High Vibeology bestaande uit:

 • I am Calm: helpt je te ontspannen en draagt bij aan een gezonde nachtrust en fijne gemoedstoestand; met Ashwagandha, Reishi paddenstoel, Tulsi en Brahmi.
 • I am Focused: stimuleert je cognitieve vaardigheden zoals de concentratie, mentale helderheid en het geheugen; met Lion’s Mane paddenstoel, Brahmi, Maca en Tulsi.
 • I am Energized: ondersteunt je energiehuishouding, uithoudingsvermogen en herstel na het sporten; met Astragalus, Cordyceps paddenstoel, Moringa en Maca.

WIN: 3 x ‘I am Complete’ adaptogenen set van High Vibeology t.w.v. € 75

Wil jij kans maken op de I am Complete set van High Vibeology? Dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @thehighvibeology en @Holistiknl via Instagram;
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat nog niet gedaan hebt).

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

  Binnen een week ontvangt de winnaar persoonlijk bericht. Heb je geen Instagram account? Stuur dan een mailtje naar info@holistik.nl o.v.v. HIGH VIBEOLOGY. Ook dan doe je mee aan deze winactie. Succes!

  Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

  Gerelateerde artikelen

  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Gratis Video's
  Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  NIEUWSBRIEF
  We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
  INSCHRIJVEN
  close-link
  Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Download nu jouw gratis Body Guide miniWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! We gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.