PRE-ORDER NU JOUW HOLISTIK GUIDE MET GRATIS ANSICHTKAARTENSET T.W.V. €7,95

Verlopen – WIN: 2 x zomeroutfit + juten strandtas van 10DAYS t.w.v. €280

Holy Crap
10days winactie
Karlijn Visser Evelyn van Hasselt

Holistik
22.07.2020

Deze zomer kun jij fluitend naar buiten gaan in een kersverse outfit van 10DAYS. Want ook al worden er minder festivals georganiseerd waar je je mooi voor had willen aankleden, toch is dat geen reden om het niet meer te doen. Daarom maak je deze week kans op 1 van de 2 zomeroutfits (inclusief juten strandtas) van 10DAYS t.w.v. €280. De outfit bestaat uit een shirt dress en yoga legging waarmee je het beste van twee werelden combineert: draagcomfort en stijl. Iets voor jou? Lees dan gauw verder hoe je meedoet…

WIN: 2 x zomeroutfit + juten strandtas van 10DAYS t.w.v. €280

10DAYS ontstond uit een tof idee om mode vanuit een ander perspectief te bekijken en een gevoel van vrijheid te creëren met wat je draagt. Dat doet 10DAYS met comfortabele maar opvallende collecties bestaande uit items met zachte stoffen, speelse silhouetten en creatieve combinaties. In fast fashion geloven de founders van 10DAYS namelijk niet. De missie van Barbara en Myon is om tijdloze mode te maken die een lang leven tegemoet gaan in jouw kledingkast.

Never regular, be unexpected

10DAYS moedigt vrouwen aan om origineel en verrassend te durven zijn in hun kledingstijl. Daar word je dan ook altijd aan herinnerd als je 10DAYS draagt. Quotes als ‘never regular‘ en ‘be unexpected‘ zijn favoriet en duiken regelmatig op in hun ontwerpen. Als het gaat om het productieproces staat 10DAYS voor duurzaamheid, maar ook voor transparantie. Ze zijn nog niet perfect en beweren dat ook niet te zijn. Op dit moment gebruiken ze al zoveel mogelijk biologisch katoen en gerecycled plastic, en wordt het grootste deel van de collecties in Europa geproduceerd. In alle fabrieken (zowel binnen als buiten Europa) staan goede arbeidsomstandigheden voorop zoals schone en veilige werkomgevingen en een normale werkdruk.

WIN: 2 x outfit + strandtas van 10DAYS t.w.v. €280

10days, lifestyle, kleding

Wij mogen deze week 2 zomerse outfits, inclusief strandtas, weggeven van 10DAYS die bestaat uit:

Wil jij kans maken, dan vragen we je om het volgende te doen:

1. Volg @Holistiknl, @Evelynvanhasselt, @Karlijn_visser en @10DAYS via Instagram
2. Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Je naam*

Je e-mailadres*

We zullen je wekelijks onze nieuwsbrief met populaire artikelen sturen en incidenteel een e-mail met een leuke aanbieding.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze (privacyverklaring)

Binnen een week ontvangen de winnaars bericht. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding!
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's! Daarnaast sturen we je wekelijks onze populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverlaring.
INSCHRIJVEN
close-link
NIEUWSBRIEF
We sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen en incidenteel een aanbieding.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees hier onze privacyverklaring.
INSCHRIJVEN
close-link
Download nu jouw gratis Back to Balance mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.
Download nu jouw gratis Conscious Aging mini guideWe gaan zorgvuldig om met je gegevens en sturen af en toe een e-mail. Zie onze privacyverklaring.