Samenwerken met Holistik

In een tijd waarin oppervlakkigheid, eenzaamheid en angst soms de boventoon lijken te voeren, werd onze wens om van de wereld een mooiere plek te maken steeds sterker. Het deed ons besluiten Holistik in het leven te roepen.

Holistik is een online lifestyle magazine voor de stylish en sunstainable do-gooder. Over de naam hebben we geen seconde getwijfeld. Voor ons betekent Holistik een manier van leven waarbij we onszelf proberen te zien als onderdeel van een groter geheel. En vanuit die gedachte te leven met respect voor mens, dier en natuur. Een instelling die anno 2017 relevanter is dan ooit.

Missie

Onze dagelijkse missie is om onze lezers handvatten aan te reiken waarmee zij boven zichzelf uitstijgen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk. Want alleen vanuit die basis kun je iets betekenen voor een ander. En dat is precies de beweging die we met Holistik in gang willen zetten.

Samenwerken met Holistik

Samenwerken met Holistik kan op verschillende manieren:

1) Exposure op Holistik.nl

  • we werken niet met banners, maar zijn een kei in het bedenken van merkstrategieen en schrijven van native content

2) Presenteren

  • Karlijn en Evelyn hebben veel ervaring met presenteren en kunnen worden ingezet als motivational speaker

3) Deelname aan events

  • Vanuit Holistik worden op jaarbasis diverse events georganiseerd. Het eerstvolgende event is het Reform House op 26 oktober 2017.

Meer informatie over mogelijke samenwerkingen? Mail naar Karlijn@holistik.nl en Evelyn@holistik.nl

 

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN