Holistik Zakelijk

Holistik is het grootste online lifestyle magazine voor de stylish en sunstainable do-gooder. Voor ons staat deze naam voor een manier van leven waarbij we onszelf zien als onderdeel van een groter geheel. Vanuit die gedachte leven we met respect voor mens, dier en natuur. Een instelling die anno 2017 relevanter is dan ooit.

Onze dagelijkse missie is om lezers handvatten aan te reiken waarmee zij boven zichzelf uitstijgen en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen geluk. Want alleen vanuit die basis kun je iets betekenen voor een ander. En dat is precies de beweging die we met Holistik in gang willen zetten. Verzachting. Verbinding. Schoonheid.

Samenwerken

1) Exposure op Holistik.nl

  • Holistik werkt niet met banners. Dat vinden we niet mooi. Wel zijn we een kei in het bedenken van merkstrategieën en het schrijven van branded content. Maandelijks bereiken we 100.000 unieke bezoekers met onze boodschap. We helpen graag om die van jou te verspreiden binnen ons netwerk en vanuit dezelfde levenswaarden. Conscious marketing noemen we dat.

2) Presenteren

  • Founders en hoofdredacteuren van Holistik, Karlijn Visser en Evelyn van Hasselt, hebben veel ervaring met presenteren en kunnen worden ingezet als motivational speakers over uiteenlopende (holistische) onderwerpen.

3) Deelname aan events

  • Vanuit Holistik worden op jaarbasis diverse events georganiseerd. Het eerstvolgende event is The Holistik Reform House op 2 november 2017. Deelnamen? Download hier de factsheet.

Meer informatie over mogelijke samenwerkingen zie onze tariefkaart, of mail naar karlijn@holistik.nl  of evelyn@holistik.nl

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN