Healthy choco galore

by Karlijn Visser 05.02.2016

De foto verraadt eigenlijk al hoe lekker wij Ombar vinden. Héél! Het was zelfs ondoenlijk om de repen onaangetast naar de fotostudio te brengen waar bovenstaand plaatje is geschoten. Een paar jaar geleden ontdekten we Ombar op een festival voor cacao liefhebbers. Holistik-Karlijn was toen al verkocht.

Het merk, afkomstig uit Engeland, was destijds nog nauwelijks bekend. Inmiddels is echter zelfs meneer Albert Heijn gezwicht voor de raw én vegan repen. Dat zegt wat over deze trend, die eigenlijk geen trend meer is maar een pure way of life. Wij vinden het een hele geruststelling dat we het eten van een reepje Ombar kunnen afvinken als gezonde guilty pleasure. Eigenlijk wilden we onze lievelingssmaak, Coco Mylk, niet met je delen. Puur om jou te beschermen. De chocolade smelt namelijk op je tong en – geloof ons – na één stukje is er no way back. Ombar is verkrijgbaar bij o.a. Ekoplaza en Albert Heijn, een reep kost €2,59 www.ombar.nl

Binnenkort lees je op Holistik het achtergrondverhaal van Richard Turner, oprichter van Ombar en waarom zijn reepjes zo duur zijn.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN