WIN: duurzaam dekbed én kussen van HEMA t.w.v. €165

by Natalja De Vos 10.01.2018

Ooit gedacht dat je zou kunnen slapen onder een zijdezacht dekbed gemaakt van gerecyclede PET-flessen? In samenwerking met recyclebedrijven uit verschillende landen heeft HEMA het voor elkaar gekregen. Tonnen PET flessen zijn verzameld om daarmee dekbedden en kussens te produceren. En zo’n project zetten we maar al te graag in de spotlight. Deze week mogen wij 4 lezers gelukkig maken met een set bestaande uit een dekbed en kussen. Kans maken? Lees snel verder!

WIN: duurzaam dekbed én kussen van HEMA t.w.v. €165

Dekbedden en kussen maken met een vulling van 100% gerecyclede vezels afkomstig uit gebruikte (fris)drankflessen. HEMA heeft het voor elkaar gekregen. Daarnaast is het tijk – de ‘hoes’ van het dekbed en kussen – gemaakt van biologisch katoen. Nu kun je met een nóg geruster hart slapen ;-). Wat leuk en handig is aan het dekbed, is dat je er het hele jaar door gebruik van kunt maken. Het Rpet dekbed bestaat namelijk uit een zomer- en herfstdeel. De twee delen kun je samenvoegen met drukknopen om zo een winterdekbed te vormen. Wij vinden het een leuk initiatief en willen HEMA ondersteunen in de bijdrage die ze leveren om van de wereld een mooiere plek te maken. Door Rpet producten te gebruiken zorg je voor een sterk verminderde CO2 voetafdruk en reductie van restmateriaal dat anders op een stortplaats zou belanden. Daar worden we allemaal blijer van, toch?

Zo maak je kans

sustainable HEMA dekbedDe Rpet dekbedden en kussen zijn niet alleen beter voor het milieu, ze zijn ze ook nog eens heerlijk zacht! Daarnaast isoleert het dekbed net zo goed als andere synthetische dekbedden. Wil je vanaf nu graag het bed delen met een sustainable dekbed en kussen van HEMA? De afmeting van de 4 dekbedden die we mogen weggeven is 200×200. Om mee te doen met de winactie vragen wij je twee dingen te doen:

1) Volg Holistik op Instagram
2) Vul hieronder je gegevens in en schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief (als je dat niet al gedaan hebt)

Je naam*

Je e-mailadres*

Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief

Binnen een week krijg je per mail te horen of je hebt gewonnen. Succes!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN