Business tip: JAN Netwerk Event op vrijdag 6 oktober

by Natalja De Vos 28.09.2017

“Durf te veranderen.” Dat is het thema van het JAN Netwerk Event op vrijdag 6 oktober in Amsterdam. Dit jaar staat het in het teken van zelfontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak. En dat is iets wat wij bij Holistik alleen maar aanmoedigen.  

Durf te veranderen op het JAN Netwerk Event

The next chapter will never start until you decide to turn the page. Deze quote omvat perfect het thema van het JAN Netwerk Event “Durf te veranderen”. Jezelf blijven ontwikkelen – professioneel én persoonlijk – is ontzettend belangrijk. Maar eerlijk is eerlijk: het blijft spannend om een nieuwe koers in te zetten en je hart te volgen. Een eerste stap in de goede richting zet je op 6 oktober. Want vanaf 13.00 uur ontmoet je in Het Sieraad allemaal like minded vrouwen, die ver weg blijven van de achter-de-ellebogen-mentaliteit en elkaar maar wat graag helpen om de beste versie van zichzelf te worden

Middagvullend programma

Op vrijdag 6 oktober organiseert JAN Magazine een netwerk event waar je jezelf kan trakteren op een middag vol inspirerende lezingen. Tijdens het event wordt je ondergedompeld in het thema door verschillende inspiratie sessies. Denk aan:
– Een vraaggesprek met de auteurs Susan Smit en Marion Pauw, die beiden in hun werk- en privéleven de nodige veranderingen hebben meegemaakt.
– Een lezing van JAN-columniste Carolien Spaans die vertelt over dealen met hoogst ongewenste veranderingen.
– Internetentrepreneur en investeerder Janneke Niessen licht je in over de noodzaak van verandering in je carrière en denken als een ondernemer (ook als je werknemer bent).
– Farah Nobbe van trainingsbureau Nobbe & Mieras spreekt over het durven te falen;

Dagvoorzitter Diana Matroos praat de dag aan elkaar. De luchtige noot op het event komt van cabaretière Katinka Polderman. Het netwerk event wordt afgesloten met een gezellige borrel en natuurlijk een goedgevulde goodiebag voor thuis.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Hier vind je het programma. Een kaartje kost €59,95 en bestel je hier. Ga je samen, dan heb je twee kaartjes voor €100. Het event begint om 13u in het Sieraad in Amsterdam.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN