Contributor

Tessa Koop

Tessa Koop

Tessa Koop (1977) is schrijfster van het boek Cosmic Woman; een spirituele biografie over haar reis naar een kosmisch bewustzijn. Zo voelt ze zich verbonden met de Pleiaden. In antwoord op haar verlangen meer te begrijpen over haar sterrenafkomst krijgt zij in 2011 contact met een groepsenergie, die zich de 13 Grootmoeders noemt. Het is het begin van een boeiend avontuur.

Via 13 maanfasen trainen zij haar in het ontwikkelen en gebruiken van haar vrouwelijke kwaliteiten, in verbinding met de natuur. Dit proces leidt ertoe dat zij zich steeds meer bewust wordt van haar kosmisch erfgoed, haar verbinding met ‘sterrenmensen’ en de daarbij behorende vermogens. Het maakt van haar een moderne sjamaan, die het leven steeds meer ziet als een Spel waarin zij medeschepper is en het universum beschouwt als haar natural playground.

Jarenlang was Tessa journalist bij PCM Uitgevers. Omdat het dagelijks nieuws haar niet de antwoorden gaf waar ze naar zocht, startte ze in 2005 haar eigen tekstbureau. Ze deed zoveel kennis op over wie we zijn, waar we vandaan komen en naar op weg zijn, dat ze besloot zich te wijden aan:

– het ontwikkelen van een kosmisch bewustzijn
– het informeren en inspireren van mensen
– het aanreiken van praktische tools

Cosmic Woman verschijnt eind 2016. Boek alvast bestellen? Dan steun je Tessa in het proces om haar eigen boek uit te geven. Zie haar website hier onder.

    Volg Tessa Koop ook via
NIEUWSBRIEF
Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story. We houden je op de hoogte!
INSCHRIJVEN