Contributor

Nancy Poleon

Nancy is de oprichtster en eigenaar van Branded Personalities (branding & PR bureau) en BrandedU (personal branding programma gecreëerd om vrouwen beter zichtbaar te maken in het zakenleven). Haar missie is om personen en bedrijven te helpen met de groei van hun merkwaarde. Zij doet dit op een revolutionaire manier die zij ‘Rock-‘n-Roll Branding’ noemt – een nieuwe en persoonlijke manier van branding die gebaseerd is op haar eigen ervaring in de entertainment industrie. Door middel van Rock-n-Roll branding helpt zij bedrijven en mensen hun doelen te bereiken door zoveel mogelijk zichzelf te zijn.

Haar passie is vrouwen versterken door middel van empowerment. Met haar BrandedU Personal Branding programma organiseert zij seminars, masterclasses en e-cursussen om vrouwen te leren zichzelf beter zichtbaar te maken zodat het hun carrière bevordert. De afgelopen 5 jaar heeft ze haar grote netwerk van entertainment professionals uitgebreid naar corporate business professionals en creatieve ondernemers.
Ze is een toegewijde spreker over het onderwerp Personal Branding waardoor ze steeds vaker wordt uitgenodigd door media outlets FD, BNR, Marketing Tribune, Communicatie Online, Adformatie en Frankwatching wanneer het gaat over Personal Branding en het vergroten van het empoweren van vrouwen.

    Volg Nancy Poleon ook via

BERICHTEN DOOR Nancy Poleon

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN