Contributor

Bart Biermans

Bart Biermans contributor

Na zijn studie geneeskunde aan de Universiteit Utrecht (2005) richtte Bart Biermans The Body Clinic op. The Body Clinic groeide uit tot een succesvolle kliniek met 2 vestigingen en Bart werd als cosmetisch arts als “beste getest” door de Consumentenbond.

“Tijdens mijn medische carrière heb ik altijd een fascinatie gehad voor het lichaam en de verbinding met de mind. Deze connectie komt meer tot zijn recht in oosterse filosofieën en geneeswijzen. De afgelopen 10 jaar heb ik mij hierin verdiept. Van tiendaagse stilteretraites in de bergen bij Barcelona, tot een verblijf in het bekende Osho Center in India. In 2013 ben ik begonnen aan een opleiding tot holistische therapeut, welke ik in 2018 zal afronden. In mijn zoektocht naar verdieping ben ik in 2014 in contact gekomen met de Wim Hof methode. Ik werkt nu nog maar part-time in mijn kliniek en heb me toegelegd op het geven van workshops in de Wim Hof Methode, de zogenaamde ICEMAN trainingen.”

Mijn Missie

“Ik wil jullie meenemen op een reis naar binnen, diep het lichaam in, waar een schat aan wijsheid, intuïtie en kracht ligt verborgen. Met mijn achtergrond als arts wil ik dit op een wetenschappelijke manier benaderen. Ik laat je zien hoe de fysiologie veranderd als je weer leert ademen. Hoe de PH zich in het lichaam herstelt en processen weer optimaal gaan functioneren”.

    Volg Bart Biermans ook via

BERICHTEN DOOR Bart Biermans

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN