Contributor

Anna Liss

Opgegroeid in Amsterdam Oud-Zuid zou je hele andere dingen verwachten bij ons thuis. Mijn moeder verbouwde sinds de jaren ’70 haar eigen wheatgrass, maakte haar eigen brandnetel thee, brood van tarwekiemen en een originele Norwalk slowjuicer uit de VS ter grootte van een Vespa nam de halve keuken in beslag. Het leven volgens het oer-voeding principe is er bij ons met de paplepel ingegoten. Een lifestyle die gaat over meer dan voeding alleen en iets waar ik in mijn eigen gezinsleven naar terug grijp. Het voeden van ziel en lichaam is de basis.

Ik streef naar leven in vrijheid, blijf zoveel mogelijk uit de dogma en hokjescultuur. ben spiritueel ingesteld, hou van een deel van de antroposofie, leef zuiver en zo bewust mogelijk, steeds in ontwikkeling en koester een liefde voor schoonheid vertaald naar een herfstblaadje op de grond, een prachtig gerecht, een fit lijf, een Chanel tas en een schoenenkast waar je U tegen zegt. Dat is holisme voor mij met één rode draad; omarm jezelf en leef zo bewust mogelijk!

Ik verheug me er op om het taboe op bewust leven en spiritualiteit te doorbreken en ik wil laten zien dat holisme weg blijft van doordraven in het ‘moeten’, oordelen en alles behalve dogmatisch is. Don’t judge a book by it’s cover.

    Volg Anna Liss ook via
NIEUWSBRIEF
Schrijf je in voor onze newsletter & never miss a single story. We houden je op de hoogte!
INSCHRIJVEN