Deze 7 tekenen vertellen dat je beschermengel bij je is

by Karlijn Visser 09.11.2017

Liefdevolle wezens die vibreren op een andere frequentie en daarom niet zichtbaar zijn. Zo worden deze engelen of ‘spirituele wezens’ ook wel omschreven. Ze zijn er om ons te helpen het juiste pad te bewandelen. Met hun subtiele lichte energie zoeken ze mensen op die open staan voor hulp. Om je bewust te worden van de aanwezigheid van beschermengelen kun je letten op deze 7 tekenen. Ze lijken klein en onbelangrijk, maar als je ze toelaat en omarmt, voel je je gezien en gesterkt in je diepste essentie…

Deze 7 tekenen vertellen dat je beschermengel bij je is

1. Veren

Engelen en veren: een onafscheidelijke combinatie. Zeker wanneer je ineens ergens een veer vindt die daar volgens je gezonde verstand onmogelijk terecht kan zijn gekomen. Engelen laten graag veren achter om je te helpen herinneren aan hun aanwezigheid en het feit dat ze over je waken. In het bijzonder wanneer het een witte veer betreft. Deze staat voor bescherming, purificatie, reinheid, liefde en licht. Je kunt een witte veer ook interpreteren als een teken dat een overleden dierbare goed is over gegaan naar de andere wereld.

2. Muntjes

Er is een overtuiging dat engelen het leuk vinden om met muntjes te strooien op het pad van iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken. Dus mocht je komende dagen een muntje op straat vinden, weet dan dat deze speciaal voor jou is neergedaald. Wil je de boodschap er van achterhalen? Vraag je dan af waar en hoe laat je het muntje vond, waar je naar toe ging op dat moment en van welk materiaal het muntje is gemaakt. Hopelijk voel je je zowel emotioneel, financieel als spiritueel gesteund door de beschermengel die onder je aandacht probeert te komen.

3. Regenboog

Een regenboog die aan de hemel verschijnt zonder dat er ergens regen te bekennen valt. Of een aura-achtige regenboog rondom de maan. That must be an angel! Een troostrijke herinnering aan het feit dat we niet alleen zijn. De regenboog staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Mocht je om de hulp van een engel hebben gevraagd en een regenboog verschijnt daarna in je blikveld, dan weet je dat je gehoord bent.

Mis nooit meer iets van Holistik!

Schrijf je met de knop hieronder in voor onze newsletter & never miss a single story.
Ja, houd mij op de hoogte!

4. Wolken

Engelen zijn creatief. Zo maken ze graag speciale symbolen in wolken om je te laten weten dat je ze om je heen zijn. Denk aan bloemen, een hart of zelfs de vorm van een engel zoals wij die kennen uit de boeken en verhalen.

5. Pure schoonheid

Mocht je een duffe dag achter de rug hebben en een enorme craving voelen naar pure schoonheid (om je hart een sprong te laten maken)? Weet dat als je wens gehoord wordt, dit een teken van een beschermengel kan zijn. “Angels are the masters at helping you snap out of this lower state, and assisting to bring you back up to a higher vibrational state – and many times, all it takes is one sign! Next time, remember to point out your beautiful sign to others – it will no doubt raise up their energy as well!”

6. Gevoel dat er iemand is

Het gevoel hebben dat er iemand is maar er is niemand. Herkenbaar? Dit kan een aanraking, sterke emotie of aanwezigheid zijn.Your angels may reach out to you, very subtly and wrap you in their wings of love, brush your arm or neck, or gently place their hand on your back or shoulder. Sometimes angels will make their presence very obvious, giving you an overwhelming sense of unconditional love.”

7. Dieren en baby’s

Dieren en baby’s zijn over het algemeen meer ontvankelijk voor tekenen van beschermengelen dan volwassenen. Soms zwaaien of lachen kinderen zomaar in de ruimte, zonder dat er een concreet persoon is waar ze hun gebaar op afstemmen. Als dit gebeurt, zou het absoluut kunnen betekenen dat er een lieve engel nabij is.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN
Gratis Video's
Vul hieronder jouw e-mailadres in en krijg gratis toegang tot alle yoga video's!
INSCHRIJVEN
NIEUWSBRIEF
Vul hieronder jouw e-mailadres in en wij sturen je wekelijks een overzicht van de populairste artikelen!
INSCHRIJVEN